E edaela34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 8 0 86 İstanbul 4 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edaela34 #1 Merhaba hanımlar, muhasebeciyim ve genel muhasebe alanında kendimi yetersiz buluyorum bu yüzden kursa gitmek istiyorum. Avrupa yakasında iyi bir kurs bilen öneren var mı? fiyatları aşağı yukarı nekadardır yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..
Merhaba hanımlar, muhasebeciyim ve genel muhasebe alanında kendimi yetersiz buluyorum bu yüzden kursa gitmek istiyorum. Avrupa yakasında iyi bir kurs bilen öneren var mı? fiyatları aşağı yukarı nekadardır yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..
Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 8.146 14 158 36 İstanbul 4 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edaela34 #2 İsmeğin kursları çok güzel ve ücretsiz Ekimde başlıyor.
E edaela34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 8 0 86 İstanbul 5 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edaela34 #3 evet bende gitmek istiyorum hemde ücretsiz ama bana yaz sezonu lazım özel kurs netten arıyorum pek bulamıyorum..
evet bende gitmek istiyorum hemde ücretsiz ama bana yaz sezonu lazım özel kurs netten arıyorum pek bulamıyorum..