Avrupa Yakası Güzelleri Takrar Buluşmaya Ne Dersiniz????

19 Şubat ?

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Bu sefer ki buluşma bana uymadı kızlar bir daha ki sefere inşallah..
Size şimdiden iyi eğlenceler..

oleyyyyyy
jervez canım neden gelemeyeceksin uzakmı oldu ?
ben b.çekmeceden gelicem

herkes bırbırıne ısrar ediyor.. ama ısrar edenler daha önce buluşanlar sanırım..beni kimse tanımıyor ama tanısanız emınım bana da çok ısrar ederdınız :)))))))))))))))))

herkes bırbırıne ısrar ediyor.. ama ısrar edenler daha önce buluşanlar sanırım..beni kimse tanımıyor ama tanısanız emınım bana da çok ısrar ederdınız :)))))))))))))))))

istediğin ısrar olsun canım
ederiz gel sende madem tanımamızı istiyorsun tanışırzz ondan kolay ne var

ne zaman katıldım en son kk bulusmasına 2009 eylül sanırım
ilkide 2009 nisandı
3 buluşmaya katıldım zati
eee 4 olsun gari.. yerde yakın ..

kaçta buluşcaksınız ?

ivit canım 19 şubat forum istanbul saat önemli değil şahsen sabah 5te gitmeyi planlıyorum

5 te orada napcan 5 bana gel yemek yapalım benim misafirlere
Sonra makul ve uygun bi satte ben sei götürürüm kuşummmm

Bu arada kötü haber 17-18-19 tarihlerinde yatılı misafirim var kızlar nasıl yapıcam ben bu işi bilmiyorum...
Tarihi bir hafta öne çeksek olmaz mı kii

aaa yapma uzun zamandan beri bi buluşma var ondada misafirinmi var ben gelirim kusum hallederiz yemekleri bu arada forum olmasıda iyi olmus rahat gidebilirim :)

5 te orada napcan 5 bana gel yemek yapalım benim misafirlere
Sonra makul ve uygun bi satte ben sei götürürüm kuşummmm
Cidden gelimmi 1 gibi buluşuruz kızlar sabahtan geleyim istersen yardıma kuşum
aaa yapma uzun zamandan beri bi buluşma var ondada misafirinmi var ben gelirim kusum hallederiz yemekleri bu arada forum olmasıda iyi olmus rahat gidebilirim :)

Yapcak bişey yok tatlık takdiri ilahi napcen misafir uygun zamanı bulmaz zaten nerde aksi zaman var gelir bide yatılı aboo

tatlım sen tasalanma şunu bi atlatalım ben hemen ardından bi buluşma daha yapıcemm zaten bu taraflarda olucak ama o ben her defasında b.çekmeceden bayrampaşaya gelmem
Birde Toruımda yapabililirz 3 veta 4 hafta sonraa

forumun neresinde saat kaçta buluşucizz kararlaştıralım
sonra aramak zorunda kalırız birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…