amonra ısrar ısrararr ısrarrarr ısrarrrr
gelll gell gelll gelll
oldimi , iyi ısrar ettimmi
forumsa kesin büyük ihtimal gelirim inşlh
herkes bırbırıne ısrar ediyor.. ama ısrar edenler daha önce buluşanlar sanırım..beni kimse tanımıyor ama tanısanız emınım bana da çok ısrar ederdınız :)))))))))))))))))
forum istanbul 19 şubat mı?
ivit canım 19 şubat forum istanbul saat önemli değil şahsen sabah 5te gitmeyi planlıyorum
bende geliyim o zaman
ısrara heç gerek yok :78:
ivit canım 19 şubat forum istanbul saat önemli değil şahsen sabah 5te gitmeyi planlıyorum
Bu arada kötü haber 17-18-19 tarihlerinde yatılı misafirim var kızlar nasıl yapıcam ben bu işi bilmiyorum...
Tarihi bir hafta öne çeksek olmaz mı kii
Cidden gelimmi 1 gibi buluşuruz kızlar sabahtan geleyim istersen yardıma kuşum5 te orada napcan 5 bana gel yemek yapalım benim misafirlere
Sonra makul ve uygun bi satte ben sei götürürüm kuşummmm
aaa yapma uzun zamandan beri bi buluşma var ondada misafirinmi var ben gelirim kusum hallederiz yemekleribu arada forum olmasıda iyi olmus rahat gidebilirim :)
aaa yapma uzun zamandan beri bi buluşma var ondada misafirinmi var ben gelirim kusum hallederiz yemekleribu arada forum olmasıda iyi olmus rahat gidebilirim :)
valla ben foruma hiç gitmedim cafeleri falan bilmiyorum o fikri giden birisi atsın ortayaforumun neresinde saat kaçta buluşucizz kararlaştıralım
sonra aramak zorunda kalırız birbirimizi
İvit ivit ivitBirileri İstanbul buluşması mı dedii??
ive ivetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?