Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amonra ısrar ısrararr ısrarrarr ısrarrrr
gelll gell gelll gelll
oldimi , iyi ısrar ettimmi
forumsa kesin büyük ihtimal gelirim inşlh![]()
herkes bırbırıne ısrar ediyor.. ama ısrar edenler daha önce buluşanlar sanırım..beni kimse tanımıyor ama tanısanız emınım bana da çok ısrar ederdınız :)))))))))))))))))
forum istanbul 19 şubat mı?
ivit canım 19 şubat forum istanbul saat önemli değil şahsen sabah 5te gitmeyi planlıyorum![]()
bende geliyim o zaman
ısrara heç gerek yok :78:
ivit canım 19 şubat forum istanbul saat önemli değil şahsen sabah 5te gitmeyi planlıyorum![]()
Bu arada kötü haber 17-18-19 tarihlerinde yatılı misafirim var kızlar nasıl yapıcam ben bu işi bilmiyorum...
Tarihi bir hafta öne çeksek olmaz mı kii![]()
Cidden gelimmi 1 gibi buluşuruz kızlar sabahtan geleyim istersen yardıma kuşum5 te orada napcan 5 bana gel yemek yapalım benim misafirlere
Sonra makul ve uygun bi satte ben sei götürürüm kuşummmm![]()
aaa yapma uzun zamandan beri bi buluşma var ondada misafirinmi var ben gelirim kusum hallederiz yemekleribu arada forum olmasıda iyi olmus rahat gidebilirim :)
![]()
aaa yapma uzun zamandan beri bi buluşma var ondada misafirinmi var ben gelirim kusum hallederiz yemekleribu arada forum olmasıda iyi olmus rahat gidebilirim :)
![]()
valla ben foruma hiç gitmedim cafeleri falan bilmiyorum o fikri giden birisi atsın ortayaforumun neresinde saat kaçta buluşucizz kararlaştıralım
sonra aramak zorunda kalırız birbirimizi![]()
İvit ivit ivitBirileri İstanbul buluşması mı dedii??![]()
ive ivetttt![]()