• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa Yakası Güzelleri Takrar Buluşmaya Ne Dersiniz????

19 Şubat ?

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Bu sefer ki buluşma bana uymadı kızlar bir daha ki sefere inşallah..
Size şimdiden iyi eğlenceler..

oleyyyyyy
jervez canım neden gelemeyeceksin uzakmı oldu ?
ben b.çekmeceden gelicem :24::24::24:

herkes bırbırıne ısrar ediyor.. ama ısrar edenler daha önce buluşanlar sanırım..beni kimse tanımıyor ama tanısanız emınım bana da çok ısrar ederdınız :)))))))))))))))))

herkes bırbırıne ısrar ediyor.. ama ısrar edenler daha önce buluşanlar sanırım..beni kimse tanımıyor ama tanısanız emınım bana da çok ısrar ederdınız :)))))))))))))))))

istediğin ısrar olsun canım
ederiz gel sende madem tanımamızı istiyorsun tanışırzz ondan kolay ne var
:33::33:

ne zaman katıldım en son kk bulusmasına 2009 eylül sanırım
ilkide 2009 nisandı
3 buluşmaya katıldım zati :69:
eee 4 olsun gari.. yerde yakın ..

kaçta buluşcaksınız ?

ivit canım 19 şubat forum istanbul saat önemli değil şahsen sabah 5te gitmeyi planlıyorum :27::27:

5 te orada napcan 5 bana gel yemek yapalım benim misafirlere:40::23:
Sonra makul ve uygun bi satte ben sei götürürüm kuşummmm:10:

Bu arada kötü haber 17-18-19 tarihlerinde yatılı misafirim var kızlar nasıl yapıcam ben bu işi bilmiyorum...:36:
Tarihi bir hafta öne çeksek olmaz mı kii:24:

aaa yapma uzun zamandan beri bi buluşma var ondada misafirinmi var ben gelirim kusum hallederiz yemekleri :56::56::56::56::56::56:bu arada forum olmasıda iyi olmus rahat gidebilirim :):64::64::64::64:

5 te orada napcan 5 bana gel yemek yapalım benim misafirlere:40::23:
Sonra makul ve uygun bi satte ben sei götürürüm kuşummmm:10:
Cidden gelimmi 1 gibi buluşuruz kızlar sabahtan geleyim istersen yardıma kuşum:37:
aaa yapma uzun zamandan beri bi buluşma var ondada misafirinmi var ben gelirim kusum hallederiz yemekleri :56::56::56::56::56::56:bu arada forum olmasıda iyi olmus rahat gidebilirim :):64::64::64::64:

Yapcak bişey yok tatlık takdiri ilahi napcen misafir uygun zamanı bulmaz zaten nerde aksi zaman var gelir bide yatılı aboo :9::9::9:

tatlım sen tasalanma şunu bi atlatalım ben hemen ardından bi buluşma daha yapıcemm zaten bu taraflarda olucak ama o ben her defasında b.çekmeceden bayrampaşaya gelmem :63::63:
Birde Toruımda yapabililirz 3 veta 4 hafta sonraa
:51:

forumun neresinde saat kaçta buluşucizz kararlaştıralım
sonra aramak zorunda kalırız birbirimizi :27:

Back