• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avrupa Yakası - Atv

Son bölüm süperdi tv de en çok birbirine yakışan çift bence aslıyla cem:asigim:

Osmana çok uyuz oluyorum:oklava:

Ya şu meryem karakterine kopuyorum ya valla kadın süper oynuyo

Her ne kadar bazen tekrara düşsede çok seviyorum avrupa yaaksını

Gülse Birsel son zamanlarda kilo aldı fark ettiniz mi? Çok da güzel giyiniyo kadın:kahve:

evet gülse birsel biraz kilo almış!a.sbence de süper giyiniyor:hooray: elbiseleri çok hoş!dünkü bölümde de çok güldüm:roflol: meryem süperdi dilberin genç hali!....

bitirmesinler dizimizi bitirmesinler avrupa yakasını her hafta izliyorum yaprak dökümüyle aynı gündü ama avrupa yakası aynı tadında devam ediyor yaprak dökümü dıkandı

ıllaah dıhandım haaaa, bu sıska sinsi diziyi bitirmese barii:mymeka:

evet ya biraz tatil falan yapsın şahikasız dilber halasız burhan beysiz makbulesiz volkansız diğer ouncularda tabi onlarsız hafta nasıl geçecek tatile yollasak gülseyide kafasını toplasa maldivlere falan gitse belki vazgeçer tirletti bizi

Ya ben bu bölümdeki asansör sahnesine bayıldım. Koptum gülmekten.:roflol::roflol:

Dilber hala: Edepsizlik etmeyiiiiiiiiin. Sıranızı bekleyiiiiiiiiiin.

aslı ile cem barısmıs...
ohhhhhhhhhhhhh
yanlız hep buhan üstünden gidiyuor
sıkıdınca top burhan da
yeterrrrrrr
bence gusle başka bir dızı ile yine fırtına estirsin
tadında kalsın
sıkılmayalım
zirvede finish mantığı olsun...

oyyyhh hepsini yerim bn onların amma:D

kızlar gülse, sex and the city den çok uyarlama yapmış biizm kültüre uydurmuş falan dikkatinizi çektimi:1closedeyes:
tabii sexsiz sex and the city, dizi de öpüşme bilen yokkaydirigubbakcemile3

ıllaah dıhandım haaaa, bu sıska sinsi diziyi bitirmese barii:mymeka:

aslı ile cem barısmıs...
ohhhhhhhhhhhhh
yanlız hep buhan üstünden gidiyuor
sıkıdınca top burhan da
yeterrrrrrr
bence gusle başka bir dızı ile yine fırtına estirsin
tadında kalsın
sıkılmayalım
zirvede finish mantığı olsun...

oyyyhh hepsini yerim bn onların amma:D

bence dizi bir klasik oldu!:hooray:şöyle katıla katıla güldüğüm tek yerli dizi!bitmesini bende istemiyorum:1no2: bu sene tam olarak takip edemesem de!...

benımde yıllardır tuttuğum tek dizi

ama tıkandı artık ya..
yeni daha guzel birşey yapsın
artık scrubs tan, sex.city den falan çokmalıntı yapamaya başladı

bozulakacak diye korkuyorum
halbuki biraz daha müşfik hocayı kullansa
araya dursun girse
makbuleden burhan cekse az elini

onları çok tekrarlatır oldu..

evet çok tekrara düştü, mesela sacidin şahika yüzünden arkadaşlarıyla kavga etme olayı çok benzer bi şekilde volkanın başına geldi falan...
gülse birsel harbiden yazmaktan sıkıldımı ne:kızgın:
meryem tipide ne gıcık ya, hem acayip gıcık hem de ne güzel oynuyo demekten kendini alamayo insankaydirigubbakcemile3
acaba finalde nolcak, hep finallerde birileri evleniyo ya, son bölümde burhanla makbule mi yoksa aslı mı evlencek acep:uhm:

bu diziyi bu sezon hiç izlemedim
evet çok güzel bir diziydi ama sonra saçma sapan bir hal aldı.hep aynı espiriler tekrarlanıyo sanki.bende artık bitmesi gerektiğini düşünüyoruma.s
gülse birsel yeni işlerle ekrana çıksın istiyorumvereliniortak

bugun avrupa yakası yokmu ya çarşamba değilmi bugun:uhm:
final yapmadanmı bitirdiler ne:sm_confused:

ya neden avrupa yakası final yapıyor böyle güzel bir diz ifinal yapmasaydı
bir burhan altıntop kolay yetişmiyi
final bölümü:
CEM YILMAZ, EMEL SAYIN,TAMER KARADAĞLI,CEM DAVRAN,ISIZ ADAM OYUNCULARI KONUK OLUYOR ÖYLE BİTİYOR
KEŞKE ESKİ OYUNCULARDA GELSE YILLARIN EMEĞİ VARDI DİZİDE AMA ÇOGU İLE KÜS AYRILDI GÜLSE BİRSEL

vay beee... bitti....bizi şimdi kim güldürecek? dile kolay 6 yıllll... off yaa üzüldüm keşke bitmeseydi.mafoldumben

6 yılık dizi bitti sonunda.

nedense hüzünlendim dizi bitince.

ara verip izlemediğim zamanlar olmuştu ama çok

başarılı bir yapımdı.akılda kalan ve hepside tutan karakterler çıkardılar.

6 yılık dizi bitti sonunda.

nedense hüzünlendim dizi bitince.

ara verip izlemediğim zamanlar olmuştu ama çok

başarılı bir yapımdı.akılda kalan ve hepside tutan karakterler çıkardılar.

evet ya bende hüzünlendim. en çokta gazanfer özcan'ı gösterdiğinde ağlamak için zor tuttum kendimisenağlama

ne harika bir finaldi böyle..
sonunda osmanı kötü adam yaptı ya ben ne diyim..
ama yıllardır cem ve aslının aşkını sevmişimdir osman gelince üzülmüştüm açıkcası...
burhanın cem yılmazla diyoloğu...
makbulein ruh eşini bulup düğünden yan çizmesi ve sonra adamın gay çıkıp burhana dönüş yapması...
daha sayamayacağım bir çok şey..
ha burhanın son anda kaçarken objektife yakalanması..
dün akşam hem hüzünlendim hem kahkahalara boğuldum...
keşke bitmeseydi yaaaa....

of offffffffffff çok üzüldüm çarşambaları geldimi avrupa yakasıyla yaprak dökümünü izlerdim bir yanda hüzün bir yanda komedi süperdi bütün oyuncuları özeldiş hepside başrol oynuyor gibi oynadılar hoşçakal avrupa yakası hepsini başka rollerde izlemmek isteriz

Back
X