Avrupa Parlamentosu'ndan çok sert Türkiye raporu!

başörtüsü takmayanlara perdesiz ev benzetmesi yapılırken de üzüldünüzmü?
Tabiki kimse nin kimseyi küçümseme yaşam seçimlerine Karışma ve laf etme hakkı yoktur samimi olarak söyleyeyim hayatım boyunca başı açık mini etek giyen arkadaşıma da laf geldiğinde savunmuşumdur

o çok methettiğiniz erdoğanın avrupayla bizi müzakereye oturttuğunuz ne çabuk unutmuşsunuz.. hayat bir sizin hezeyanlarınızla yaşanmıyor modern dünyanın rahatsız olduğu konular var ve sen de türkiye olarak ab ye adaysan bunlara uymak zorundasın. yok dış güç yok bizi çekemiyorlar geyikleriyle bu gerçeği alt edemezsin. avrupa birliğine aday bir ülkede yaşıyorsun.. ama iyi güldüm saçmalıklarına :)

bakin haniefendi uslubunuza dikkat etmenizi oneriyorum.kisisel yorumlarima dusuncelerime sacma diyerek saldirida ve hakarette bulunuyorsunuz.madem konu actiniz madem ki yorumlarimiz istemiyorsunuz not dusseydiniz benimle ayni fikirde olanlar yorum yazabilir diye ki forum geregi buna hakkiniz yok mesela hakaret etmek gibide hakkiniz yok...tabikide sizin bu cumlelerinize aldirmayarak yorumlarima devam edecegim ama bir kahve molasi:))) sonra donecegim ba bayyyy:-*

bakin haniefendi uslubunuza dikkat etmenizi oneriyorum.kisisel yorumlarima dusuncelerime sacma diyerek saldirida ve hakarette bulunuyorsunuz.madem konu actiniz madem ki yorumlarimiz istemiyorsunuz not dusseydiniz benimle ayni fikirde olanlar yorum yazabilir diye ki forum geregi buna hakkiniz yok mesela hakaret etmek gibide hakkiniz yok...tabikide sizin bu cumlelerinize aldirmayarak yorumlarima devam edecegim ama bir kahve molasi:))) sonra donecegim ba bayyyy:-*

biz her fikre açığız elbette ancak fanatiklikle rasyonel düşünceden uzaklaşanlara hiç taviz veremeyiz kusura bakmayın ayrıca konuyla ilgili tek kelime edememenizi de anlıyorum biraz kitap okuyun geçer :))

Tabiki kimse nin kimseyi küçümseme yaşam seçimlerine Karışma ve laf etme hakkı yoktur samimi olarak söyleyeyim hayatım boyunca başı açık mini etek giyen arkadaşıma da laf geldiğinde savunmuşumdur

o zaman siz üzerinize alınmayın orada mesajımın yeri başkaydı. hakaret amacım da yoktu elbette :KK52:

biz her fikre açığız elbette ancak fanatiklikle rasyonel düşünceden uzaklaşanlara hiç taviz veremeyiz kusura bakmayın ayrıca konuyla ilgili tek kelime edememenizi de anlıyorum biraz kitap okuyun geçer :))
her fikre acik olusunuz uslubunuzdan besbelli size son cevap yazisim olacak...konuyla illgili pek degil cok kelime ettim bendeniz amlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demisler

o çok methettiğiniz erdoğanın avrupayla bizi müzakereye oturttuğunuz ne çabuk unutmuşsunuz.. hayat bir sizin hezeyanlarınızla yaşanmıyor modern dünyanın rahatsız olduğu konular var ve sen de türkiye olarak ab ye adaysan bunlara uymak zorundasın. yok dış güç yok bizi çekemiyorlar geyikleriyle bu gerçeği alt edemezsin. avrupa birliğine aday bir ülkede yaşıyorsun.. ama iyi güldüm saçmalıklarına :)

Lütfen oğluşum arkadaşımızdan özür dileyin.

her fikre acik olusunuz uslubunuzdan besbelli size son cevap yazisim olacak...konuyla illgili pek degil cok kelime ettim bendeniz amlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demisler

bu akplilerde genel karakter herhalde meydanı boş bulup sağa sola atıp tutarken iyi biri cevap verince hemen yandan yandaş kaçışlar başlıyor. arkasında duramayacağınız şeyler konuşmayın avrupa bakanlığı kurmuş partiyi de bize avrupa karşıtı diye yutturamazsınız hanımefendi :)

Daha demin de "yalaka" "2 metre bez" "cahil" dedi. Hakkaten ciddiye alip tartisacaktim baktım, tartışmaya değmez. Siyasette münakaşa güzeldir. Lakin "SAYGI" çerçevesinde.

Daha demin de "yalaka" "2 metre bez" "cahil" dedi. Hakkaten ciddiye alip tartisacaktim baktım, tartışmaya değmez. Siyasette münakaşa güzeldir. Lakin "SAYGI" çerçevesinde.

herkese hak ettiği şekilde yaklaşılır.
sizin ilk yorumlar o kadar saygıdeğerdi ki oradan öğrendim.
maşallah akpli olmayan herkes hain işbirlikçi oluverdi.

herkese hak ettiği şekilde yaklaşılır.
sizin ilk yorumlar o kadar saygıdeğerdi ki oradan öğrendim.
maşallah akpli olmayan herkes hain işbirlikçi oluverdi.
Hadi ben hakkaten öyle yaptım diyelim (yapsaydim banlanirdim :KK66: ) kimseye cahil yalaka 2 metre bez demiş miyim? Burda kimseye hakaret edemezsiniz. Aman kime konusuyosam :KK69:

Hangi görüşü savunuyor olursanız olun, bu sitede her görüşe, her yaşam şekline saygı göstermeyerek polemiğe girdiğiniz, hakaret ettiğiniz sürece konuşma hakkınıza müdahale edilir.
Siz buna ister banlanmak haksızlık deyin, ister konuşma hakkımızı elimizden alıyorlar deyin.

Kulaklarımı tıkadım.
Kişilere saygınız yoksa dahi düşüncelere saygı duymak mecburiyetindesiniz, şayet demokrasi, hak ve özgürlüklerden yanaysanız tabii.

bu secimlerdede kimbilir ne oyunlar dondu.bugun daha misafirlerim geldi kurt komsulari tehdit edilmis oylariniz falan partiye verilmezse bacinizi karinizi daga kaciririz denmis...bunlar hikaye degil gercek...bunlari planlayanlarin arkasinda dis gucldr var

Öyle böyle değil ama bu seçimde abartı derecede tehdit etmişler. Her sandiktaki seçmen listesini biliyorlarmis, tüm bilgiler ellerinde... biz orada yasasak belki biz de cesaret edemezdik. İnsan kendini feda eder belki ama ya coluk çocuğun...

Ya bunu ben de duydum bir Kürt tanidiktan. Önceki duyduklarima inanmamistim ama bizzat yaşayan biri anlatinca üzüldüm.

Köylerde oylar kabinde kullanilmamais zaten herkes açıkta kullanmis. Seçimden önce de dediğiniz gibi silahla tehdit edilmisler, oglunuzu kizinizi kaciririz diye.

Bu arada bunları anlatan da hdp'ye isteyerek oy veren biri. Karalama gibi bir derdi yok yani.

Dikkatimi çekti konu sahibi arkadaşımız sürekli provakatif başlıklar açarak insanları kışkırtıyor, hakaretlerde ve çirkin aşağılamalarda bulunuyor. Lütfen bu tür insanlara dikkat edelim. Gereksiz ve seviyesiz tartışmalarla kalp kırmaktan başka bir şey elde edilemez.

X