Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaliteden yana hiç sıkıntı yaşamadım ama cnm kalitelerinden herkes memnun hatta bir sipariş verince mutlaka 2.sini istiolarevet benim eltimde üyeydi stok sıkıntısı çok yaşanıyor ve ürünlerde kalite yönünden boyut yönünden çok sıkıntı yaşanıyor..
ben varımm üyelerimle bi ekibim var
hemen dert yanayım yaa ürünler ve stok sıkıntısı buda olmasa ohh süper.sizin kaç üyeniz var benim 50 filan
bende stoktan sıkıntılıyım ürünler güzel bence şu çocuk çorap var ya 75kuruş olan o kötü hemde çook onun dışında yaşamadım beden konusunda da çok zayıflar için uygun değil çünkü beden s değil sm şeklinde ortalama yanii ..kaliteden yana hiç sıkıntı yaşamadım ama cnm kalitelerinden herkes memnun hatta bir sipariş verince mutlaka 2.sini istiolar
evet cnm bence de stok sıkıntısı çok müşterilerim de haklı olarakkk üzülüoo yoksa neden katoloğa koyuyorlar diyor
bende stoktan sıkıntılıyım ürünler güzel bence şu çocuk çorap var ya 75kuruş olan o kötü hemde çook onun dışında yaşamadım beden konusunda da çok zayıflar için uygun değil çünkü beden s değil sm şeklinde ortalama yanii ..
bilmem ben üyelerim çok olduğu için prim alıyorum o yönden güzel :))
ben de aynı sorunu yaşıyorum sürekli. ne zaman sipariş alsam stokta olmuyor her nedense ve e-posta ile şikayet edince artık otomatik mesaj geliyor direkt işte üretim departmanına bildirdik siz de takip de kalın diye. bir ürün 3 ayda üretilemez mi ya? ne biçim bi hizmet anlayışları var çok merak ediyorum. madem satmayacaksın bari sistemini kaldır da insanlar rezil olmasın. çok sinir oluyorum ben de satmıyorum uzun zamandır.ben uzun zamandır üyeyim fakat bıraktım artık. geçen gün sipariş geldi 10-15 tane. içinden sadece 2 tanesi stokta vardı...
slm kızlar aranıza yeni katıldım artık bende temsilciyim internetten form doldurdum bugün acaba katalog ne zaman elime ulaşır bilgi verir misiniz biraz? bide kataloglar kaç ayda bir değişiyo?
katologlar 3 ayda bir değişiyor cnm
yayında olan katalog ne zamandır var canım bu ay biter mi? bide alıcı çok inş stok problemi yaşamam eğer son aylardaysa stok problemi çok olur kesin ama gezindim siteyi stokta olup olmadığı yazıyo artık ona göre bilgi veririm bende
sanırım 3 . ayın içindeee stok problemiiiii her zaman var zaten ben müşterilerime yok deeemeye utanır oldum artıkkk
stok problemi hep var cnmanladım gelse de şu kataloğum satışlara başlasam:)) ama büyük bi ihtimal bende stok problemi yaşarım zaten son aylarıymış kataloğun:44:
stok problemi hep var cnm