Saç Rengi ve Saç Boyama avril lavigne sarısıı

ysmnugr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
127
0
96
İzmir
kıslar ya ben sacımı avril lavigne sarisi yapıcam ama sac rengim kahve kızıl gibi nasıl sarı yapabilirim aciciyla acmam gerekiyomu sarı ile ilgili hicbi bilgim yok hangi sarı ile boyasam yardımcı olun bana lutfn bugday tenliyim yakısırmı arkadaslarr yardım edin yaaa:dance

Eklentiler

• $Avril-Lavigne-125x125.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 169
canım kesinlikle saçının açılması lazım.yada sık röfle yapılıp araları açılcak saçının ama ilk seferde asla böyle olmaz saçın iki 3 seferde anca istediğin tutar.benimde saçım böyle resim eklerim istersen

tmm cnm cok saol sacinin rengi cok guzelmis ben bu renk ypmam icin neler yapmam gerekiyo pki bide sac boyanin markası numarası nedir

solersen cok sevinirim vala ben senin gibi beyaz tenli degilim ne yazıkki bugday tenliyim bana yakısırmı sence

canım bu saçı evde yapamazsın üzgünüm illa kuaföre gitmen lazım.ben ilk başta gözüm alışsın die gölge yaptırdım sonra 3 ayda bir falan röfle yaptırdım tek boyayla yapmak istiosanda bi kaç sefer yine açman gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…