- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
İyi olacak Balım merak etme sen öyle oluyor kimisinde hemen kötü düşünme elini karnına koy bol bol salavat getirAzıcık daha kan geldi kızlar az önce
Bir-çok kişinin mesajını okudum canım. Ped dolusu kan gelen olmuş ki bir değil iki değil. Epey sürmüş ama çok şükür ki evlatları kucaklarinda. Allah koruyacak evlatlarını sana bağışlayacak Allahın izniyle. Sadece biraz daha sakin olumlu ol lütfen.Azıcık daha kan geldi kızlar az önce
Öğleden sonra usg yapıp karar vereyim diyor korkup endişelenip stres yapmamalıymışım,48 saat geçsin kanamanın üzerinden öyle bakacakmışAvrenim canım ne yaptın ne dedi doktor
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzÖğleden sonra usg yapıp karar vereyim diyor korkup endişelenip stres yapmamalıymışım,48 saat geçsin kanamanın üzerinden öyle bakacakmış
Canım besmele ile açtım sayfayı çok sevindim Maaşallah o zamn bol bol dinlenme ve dua. Ben de hepimize ediyorum canım çok şükürKızlar bebeklerim iyi çok şükür şimdi taburcu oluyoruz,iğne,ilaç ve fitille devam,on gün sonra da kontrol var,çok aşırı kanama olmadığı sürece korkma dedi bir süre daha olabilirmiş ama oturmak bile yasak hep yatacakmışım
İnşaAllah canım, bebeklerimiz küvözdelerdi. İnşaAllah güzel haberler alalım.50 tane Rabbi hebli mines salihin okudum Rabbim sana bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?