Avrasya Tüneli'nde kazı çalışmaları bugün bitiyor

ben köprüden bile geçerken korkuyorum, bunlardan da korkuyorum, trafikten de korkuyorum.. evde otursam bu sefer binalar çürük olduğu için ondan da korkuyorum.. en iyisi çak bir s...a hepsi geçiyor
ayy ben şunu isterdimm camdan tünel arabayla geçip giderken düşünsene denizin ortasından gittiğimizi göreceğizzz.. ahh beee ne adranalin olurduu..

ayy ben şunu isterdimm camdan tünel arabayla geçip giderken düşünsene denizin ortasından gittiğimizi göreceğizzz.. ahh beee ne adranalin olurduu..
O an benim kalp teklerdi heraldeee
Gencken vardi kizim o adrenalinn
Ayy bide yol yol duble yol diye dalga gecenler geldi aklima simdi ekmek arasi yolun yanina bide ekmek arasi tunel eklendi

veee neden uçakların camları büyük değil ayy düşünsenize havadasınız bulutların üstünde cam dediğin küçükmü olur kocaman olsun öyle üretilsinn..

O an benim kalp teklerdi heraldeee
Gencken vardi kizim o adrenalinn
Ayy bide yol yol duble yol diye dalga gecenler geldi aklima simdi ekmek arasi yolun yanina bide ekmek arasi tunel eklendi
valla cicim çok güzel çalışmalar yapılmış o karadenizimin yolları tünelleri ne güzel olmuş öyle giderken uçakla gittik gelirken otobüsle geldik gezerek .. ama o yollar bir harika ve orduyada bayıldım o teleferik ne güzel yapılmış orayaa..

Evet bende gordum cok guzeldi. Unyeydi sanirim bir hastane yapilmis harika biz aracla ciktik istdan sahil yolundan artvine kadar zaten samsundan sonra bal kaymak gibi eskiden otobusle tek serit cift yon kelle koltukta geldigimiz yollar harika .

Evet bende gordum cok guzeldi. Unyeydi sanirim bir hastane yapilmis harika biz aracla ciktik istdan sahil yolundan artvine kadar zaten samsundan sonra bal kaymak gibi eskiden otobusle tek serit cift yon kelle koltukta geldigimiz yollar harika .
o hastane muhteşem olmuşş ve evet ünyeydi canımm memleketimin her yeri mükemmell.. ama karadeniz bambaşkaaa..

güzel bi proje, sadece bunu denemek için gidebilirim demin haberi vardı, 3. köprü ve 3. havalimanınıda gösterdiler, istanbul için gerekli çalışmalar, bi de bizim havaalanına el ataylardı iyidi

bu arada bu haberlerle alakalı dikkatimi çeken detay, kore bayrağının her yerde olması, sanırım bi taraftanda reklamlarını yapıyorlar, ya da başka bi sebebi vardır bilmiyorum

bu arada bu haberlerle alakalı dikkatimi çeken detay, kore bayrağının her yerde olması, sanırım bi taraftanda reklamlarını yapıyorlar, ya da başka bi sebebi vardır bilmiyorum
Genelde calisan firmalarin cogu kore sirketi bildigim.Heralde onlarda reklamlarini yapiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…