Avon'un "wish of love" parfümü hakkında ki düşünceleriniz??

Ben de çok seviyorum bu kokuyu duş jeli ile olan kampanyada 8 tane satmıştım... bu ay yne indrmde ....

kullanacaksanız pembesini tavsiye ederim.. çok güzel bir koku.. kalıcıda ..
tavsiye ederim.

hafif yazlık hoş bir koku arada değişiklik çeşit olsun diye kullanılabilir. Liseli kız kokusu gibi... genç kızlar için bence çok ideal ben hediye gelen 2. şişeyi lise 2 ye giden parfüm canavarı kız kardeşime hediye etç.em 1 aya kalmaz yer bitirir nasıl olsa

Geçen hafta siparişini vermiştim indirim de vardı =) 2.si 1 liraya ve bugün elime ulaştı.mükemmel bir kokusu var.deneyin mutlaka =)

çok tatlı,hoş ,hafif çiçeksi ,meyveli bi kokudur ama hiiiiiiiiiç kalıcı değil.kullandıktan yarım saat sonra kokuyu alamazsın

ben 3 -4 sene öce bunun mavi şişesini hamileyken kullandım aynı sabun gibi yeni yıkanmış gibi kokuyodum ve bayılarak kullandım
aldanarak pembeyi aldım çok basit buldum . Bana göre 13- 18 yaş arası genç kızların çok rahat kullanabileceği bir tarzı var kokunun...

ASLINDA:
BİR ALANA 2.CİSİ 1TL KANPAYASINDAN 31 TLYE 2 ŞİŞE ALDIM 1 FIS SIKTIM BANA GÖRE DEĞİL .
2 ŞİŞEYE KARŞILIK PUR BLANCA BEYAZ YADA İNFİNİTE MOMENT İLE TAKAS EDBİLİRSEM ÇOK MUTLU OLURUM ....
YADA O AYARDA BAŞKA BİR PARFÜMDE OLABİLİRDİ NE BİLİYİM ...

severek kullanıyorum. bende gayet de kalıcı. sabah sıkıp evden çkıyorum, eşimle akşam evde buluştuğumuzda parfüm mü sıktın diyor. :) hem hafif hem şekerli. yalnız esmerseniz şekerli, sarışınsanız fresh kokuları (adidas sarı gibi) öneririm.

Hafif koku sevenler için çok ideal bence. Ben severek kullandım. Tavsiye ederim.

güzel hoş koku avon günlük kullanım için güzel kokulara sahip bence

genç kızların hepsinde olan kalıcı olmayan parfüm bence 20 li yaşlardan sonrasının parfümü değil hatta 18 in bile parfümü değil zaten kalıcı değil kokmuyorsun :) Hoş bir koku ama sürekli tazelemen gerekir açık parfüm alman daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…