Avon'un "wish of love" parfümü hakkında ki düşünceleriniz??

denisim

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
289
0
621
İstanbul
Merhaba bayanlara
Avonun bu seferki katalogunda ki indirimli paketi almayı düşünüyorum bu pakette "wish of love ve 1 duş jeli " var. Bu parfümü daha önce kullanmadığım için alıp almamakta kararsız kaldım ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum içiniz de mutlaka kullananlar olmuştur..

Eklentiler

• $wish-of-love-edt-spray.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 545
bende daha yeni sipariş verdim aynı paketi.hiç kullanmadım ama bende bilmiorum.beyazını kullanmıştım wish of peace yani onun kokusu hafifti beğendim.bakalım yorumları bende takip edicem.

ben kullandım seker ıle cıcek karısımı bı kokusu var
guzel bı parfum
ama pek kalıcı deıl
sureklı sıkarım dıyorsanız alınacak bı parfum

ben kullandm tam yaz kokusu ama kalıcı değil ve şekeri üst notalarda agır basıyor buyuzden pe k sevmedm

ben aldım duş jeliyle birlikte kokusu hoşuma gidiyo zaten ağır değil hafifitatlı kokuları seviorum.

ben turuncusunu kullandım daha doğrusu kullanmadım....

tavsiye etmem.........

orta ağırlıkta diyebilirim kokusu için ne çok ağır ne de hafif..
ayrıca bence gayet kalıcı bi parfüm bu..

maixle takastan geldi bu parfum bana.ben cok begendim cok guzel kokuyor ama kalici degil pek cok sikmali ve surekli yenilemen gerekiyor

bana göre gayet güzel ve hafif bir parfüm.sabahları işe geldiğimde 2 fıslıyorum şimdi konuyu okuyunca kontrol ettim hala kokuyor. Kalıcılık ve güzellik tene göre değişiyor biliyorsun ama bu fiyata nerdeyse doldurma parfümlerden daha ucuza geliyor. ben fiyatı ucuz olduğu için istemiştim. gayet de memnunum.

yorumların çoğu olumlu yönde olduğu için bende kaçırmadım şimdi msjımı temsilciye gönderdim Kalıcılık yönüne gelince evet avonun çoğu parfümünü bende kalıcı bulmuyorum ama bir de bunu deniycem teşekkürler arkadaşlar.. geldiğin de beğenip beğenmediğime dair yorumumuda yaparım :)

bende hiç kalıcı değil.. ama kardesmde koku en az 5-6 sa kalıo işte :) tenine uyar umarm..

çokk tatlı bi kokusu var ama hemen gidiyor kalıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…