Saç Rengi ve Saç Boyama AVON'un haziran ayında satışa sunacağı saç boyaları renk kataloğu

7.4 light copper rengi çok hoşuma gitti ama rengin tutup tutmayacağı, tutsa da kalıcı olup olmayacağı konusunda pek fikrim yok. ama piyasadaki boyalardan kötü olmasa bile daha iyi olacağını da düşünmüyorum.

bence color trend hariç avonun ürünleri güzel oluyor bu da güzel olur diye düşünüyorum..paylaşım için teşekkürler

ewet ilk defa umarım çok başarılı olurlar

umarım cnm. fiyatı da uygunmuş. artık deneyen olursa bilgileri alırız burdan. çünkü ben az önce boyadım saçımı... 1 ay boyamam en az..bi de rengimi buldum gibi. bakalım o daha tam belli olmaz ama

umarım cnm. fiyatı da uygunmuş. artık deneyen olursa bilgileri alırız burdan. çünkü ben az önce boyadım saçımı... 1 ay boyamam en az..bi de rengimi buldum gibi. bakalım o daha tam belli olmaz ama

çıktığında bir tutam saçımı boyayacağım bakalım tamamını risk alamam ilk olarak saçlarım sarı olunca üzerine her sarı tutmuo mavi oluveriyor sonra uğraşıp duruyorum

çıktığında bir tutam saçımı boyayacağım bakalım tamamını risk alamam ilk olarak saçlarım sarı olunca üzerine her sarı tutmuo mavi oluveriyor sonra uğraşıp duruyorum

hani renge boyucan cnm bu katalogdan. benim bi komşumun saçını da kuaför platin yapıyom diye resmen yeşil yapmış.. snra gitti tekrar boyattı turuncu oldu bu sefer:44:

işte bu ya heryerde aradığım renk. nasıl ortaya çıkartabilirim die düşünüodum kodu 6.56 kızlar nasıl

AT ürünlri güzel oluyor umarım sac boyaları da güzel olur :)) bakır balköpügü tarzı birsey istiyrom ama bakalm :)

selam kızlar bısye sormak ıstıyorum konu ıle alakasız ama avon ıle ılgılı avon katalogunda cocuklar ıcın sprey parfum var ben cozemedım parfummu sac spreyımı aldık kızım parfum dıye tuturunca guzelde kokuyor benım bıle sıkasım geldı yanı ama acaba sac spreyımı normal vucut spreyımı cozemdım bısyede yazmıyor ustunde sımdıkden tesekurler cevap ıcın

hani renge boyucan cnm bu katalogdan. benim bi komşumun saçını da kuaför platin yapıyom diye resmen yeşil yapmış.. snra gitti tekrar boyattı turuncu oldu bu sefer:44:

12.1 düşünüyorum ama ewt bende yaptım bir ara o hatayı platin diye boyadım mavi oldu konularım içinde var fotoğrflar

cnm bumuydu aldığın eğer bu ise parfüm cnm

tesekur ederım canım evet bu benım kızce parfum dıye tuturdu katalogda vardı evde begndık aldık zavalım hergun parmagını katalogdakı kokuya surup gıdısına suruyordu dayanamadım aldım cok guzelde kokuyor karasız kaldım sacımada sıkdım sacımda sertlesme yapmadı degısık geldı kendıme bıle alasım geldı ıyı yapmıslar cıkartıp sımdıkde sampuanına goz dıkmıs kızım

ben 15 aylık yeğenime aldım bayıldı kimseye dokundurmuyo tüm gün sıkmaya uğraşıyor minik parmaklarıyla sıkamıyorda zavallım :)

sarı renkleri hoşuma gitti göründüğü gibi mi acaba? :26:
Bir çıksınlarda tam yorumlara göre alırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…