• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avonun hangi parfümü daha etkileyici???

hangi avon??

• Ankete Katılan
    309
avonun bir çok parfümünü kullandım ama geçen katalogta yeni çıkan jet femme adlı parfümünü aldım ve aldığım gibi de hayran kaldım.sürdüğüm günden beri herkes parfümümü sorar oldu :dance: asla vazgeçmiceğim kokular arasına girdi bile.avonun bu kokusuna bayıldım gerçekten yerimseniben

arkadaşlar yeni katalogta jet femme indirime girmiş hemen sipariş ettim tabi hihoyyyt ama bu yeni katalogla ilgili bilşey sorucam sizlere avonun color scents serisinden make me wonder, fire me up, make me smile 1 alana 2 bedava kampanyası var..bunların arasından fire me up kokusunun çok güzel oldğunu duydum kullanan yada kokusunu bilen tavsiye edebilicek olan var mı hiçbi fikrim olmadanda almak istemiyorum açıkçası mirmirmirmir

Ben avon parfümlerinden çoğunu kullandım arkadaşlar.İçlerinde en çok beğendiğim çiçek kokusu grubundan Today oldu.Baharatlı kokular grubundan Surrender,Tomorrow var.Ayrıca Bond Gırl de harika bir koku ve çok kalıcı.Bir de yeni çıkan parfümlerden Spotlıght hafif ama çok etkileyici.Ayrıca Ungaro, Chrıstıan Lacroıx Rouje ve Lıttle Whıte Dress favorilerim arasında.

arkadaşlar yeni katalogta jet femme indirime girmiş hemen sipariş ettim tabi hihoyyyt ama bu yeni katalogla ilgili bilşey sorucam sizlere avonun color scents serisinden make me wonder, fire me up, make me smile 1 alana 2 bedava kampanyası var..bunların arasından fire me up kokusunun çok güzel oldğunu duydum kullanan yada kokusunu bilen tavsiye edebilicek olan var mı hiçbi fikrim olmadanda almak istemiyorum açıkçası mirmirmirmir

Fire me up' ın kokusunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama hani bu meyveli cikletler mi desem, jelibon gibi mi desem o tarzda şekerli bir kokusu var.

Son düzenleme:
Fire me up' ın kokusunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama hani bu meyveli cikletler mi desem, jelibon gibi mi desem o tarzda şekerli bir kokusu var.

hmm böyle bi kokudan pek hoşlanıcağımı sanmıyorum en iyisi birebir kokusunu bilmeden almamak .. cvplarınız için teşekkürler arkadaşlar ben bildiğim parfümlerden alsam daha iyi olucak galba.. mirmirmirmir

jet famme süpermiş ya eşim evlilik yıl dönümü için almıştı bana kıyamıyorum kullanmaya.çok beğendim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)

Back