avonun hangi parfümü daha etkileyici???

hangi avon??

• Ankete Katılan
    309
bana hediye olarak rare pearls geldi çok beğendim :)
kalıcı ve güzel bir koku...
giydiğim bir kazağa 2 kere fıslatmıştım..şimdi gardrobumu açar açmaz kokusu geliyor hemen burnuma..
yani koku hala kazağımın üzerinde :) 3 gün oluyor sıkalı...

arkadaşlar merhaba ben avon temsilcisiyim ve faraway kokusu çok tutulan bir parfüm tavsiyee ederim pur blancada çok hş bir koku tam yaz kokusu hafif bir koku ama ankette yer almıyor

eşim sadece surrender istıyor ...

onu begenıyor.. demek ki...surrender...........

benim eşimde surrender ı cook begendı bende onu kullanıyorum ayrıca treselle celebre de cok hosuma gdıyo perceive bluerush ıncandessence ve wish of love da favorılerımhihoyyyt...

Far away favorım. Daha sonra rare gold gelıyor. Bı arkadaŞım lıttle whıte dress aldı onu da Çok beĞendım. Aslına bakarsanız bence tımeless dıŞında avon parfÜm konusunda oldukÇa baŞarılı. Kokular gÜzel ama kalıcılık yok

cnm ben treselle kullanıyorum bence en güzeli o ve çok etkileyici bi kokusu var. tresellenin mor şişesini dene bence

Ben de avonun çoğu parfümünü kullananlardanım little black dressi tavsiye bile etmiyorum kokusu güzel ama hiç kalıcı değil...

canım okadar seviyosan nisan katoloğunun indirim broşürüne bak.

kıslar ben extraordinary ve little black dressi kullanıorum ikiside süperlerr hihoyyyt

valla buraya konulmamış ama kesinlikle ve kesinlikle today,incadessence ve true glow.bu parfümleri tek geçerim.dünyanın parasını verip rare pearls ve rare gold aldım.aldığıma alacağıma bin pişman oldum:bbo:

kızlar elimde yarısı kullanılmış far away war.. takas edebiliim..sewmiyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…