avonun hangi parfümü daha etkileyici???

hangi avon??

• Ankete Katılan
    309
benim soft musk neden yok ki?
İşte duygusal kadının parfümü, bende çok severek kullanırım...kaydirigubbakcemile5
Bunu hafif kokusu olduğu için gündüz kullanırım...

Birde Far away tabi, onu da davetlerde kullanırım, kokusu biraz daha ağır ve kalıcı...

Celebre ile aram hamilelik döneminde bozuldu, bir daha kullanamadım...-tatlicadiarzu-

Bana göre en güzeli pur blanca,kaçıncı şişeyi kullanıyorum unuttum diyebilirim :asigim:
celebre de güzeldir,hafif ve güzel a.s
tahitianı da beğenirim,mis gibi kokmak istediğinizde yardımınıza koşar:1hug:
wish of peace :asigim: kıyamıyorum bu parfümü kullanmaya,çok seviyorum.
wish of love,durdukça güzelleşen meyveli baharlık koku :1rolleyes:

enigma oriflame kokusu değil mi ben mi yanılıyorum bu arada paradise ve surreal satıştan kalktı. ayrıca true glow, soft musk, perceive, incandessence, blur rush , pur blanca ... vb. çok satılan ve sevilen avon parfümlerinin olmadığı bir anket bence çok doğru sonuçlar çıkarmaz gibi geliyor. sadece küçük bir öneri isterseniz anketi tekrarlayın eklenebiliyorsa ekleyin diğerlerini de özellkle perceive pur blanca ve soft musk ı

bugüne kadar avonda kullandığım en güzel parfüm surreal kesinlikle
avonda 3 - 4 yıl satış temsilciliği de yaptım ve avonun bütün parfümleri bende var ama hiç birini kullanmıyorum çünkü beğenmiyorum bi tek surreal'ı beğenmiştim onu da hemen bitirdim zaten

bnm kokum kesssınlıkle ve kessınlıkle
Be.....kissable süper bı kokusu var resmn temızlık ve ferahlık kokuyur
ondan önce
little black far away kullanıyordum ama yook
Be.....kissable tek qeçerım ama satıştan kalktı dıolar doğrumu

rare pearls müdavimiyim..1,5 yıl önce satıştan kaldırdılar ama bu sene geri geldi...sevinçliyimkaydirigubbakcemile2

litle white dress
bugün gecti elime
güzel bir koku kalıcıya da benziyor
sabah bileğime sürdüm hala cıkmadı kaydirigubbakcemile3

eşim sadece surrender istıyor ...

onu begenıyor.. demek ki...surrender...........

perceive, little black..........yeni parfümlerini bilmiyorum parfümler migrenimi çıkarttığı için minicik bir fıs ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…