• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Avonun bademli avakadolu naturels ampuan

CanEs

ÇoK MutluyuM
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
2.206
1.933
333
35
kullananlar varmı arkadaşlar memnunmusunuz bende siperiş verdim ama kullanıp kullanmamak arasında kararsızımkullanan varsa fikrini söylerse sevinirim

inşallah pişman olmam kokusuda güzel ama bakalım set halinde alıcam

bende setini aldım şampuan+saç kremi+şekillendiri krem kullanıyorum çok güzel kokuyor ama şekillendirici kremi sürünce saçım hemen yağlanıyor.tüm ürünleri kullanınca tüm hafta saçınız miss gibi badem kokuyor

walla ben cıktıgından berı onu kullanıyorum ve cok memnun kaldım kişiye göre değişiyo hatta az once balsamınıda kullandım gercekten hos

Ben 3-4 aydır o kdr co ksampuan degiştirdim ki sacım kabarıyor diye. bademli sampuanı deneedim bi kasıntı... tbai cok degiştirmektende kaynaklanıyo olabilir..

ama balsamıı en sevdigim ürünü sacım kalın telli ve kabrık. sekil veriyo.3 gün de bi yıkarım genelde. hic bir yaglanmada yapmadı cıktıgı günden beri alıyorum.

Sampuan olarak frizz diye var ona karar kıldım :)

'Saçlarınızın doğallığı için kullanacağınız şampuan özlerine dikkat edin.Ayrıca damak zevkinden ödün vermeyenlere iyi bir haber: Yeni şampuanların bir çoğu egzotik meyve kokteyleri gibi nefis kokular saçıyor.Yeşil elma özlü, kayısı özlü,kavun özlü ve daha bir çok “Meyve Bakım Şampuanı”.
Boyalı Saçlar ıçin Extra Bir Tavsiye;
Saç renginizi uzun süre muhafaza etmek için nemi yapmalı? Çok kolay, çok pratik:
Boyanmamış saçta bile renkli ışıltılar.
Sarışınlara ; Papatya
Kumralara ; Kesatane
Kızıllara ; Kına özlü
Esmerlere ; Nemlendiricili meyve özlü şampuanlar.
Sıradan kullandığınız şampuanlar gibi 2-3 dakika bekletip şapuan tipine uygun bir ürünle durulayınız( saç kremi vb…)
Saçlarınız Şekle Girmeyi Reddederse ;
Bir avuç jöleyi tüm saçınıza dağıtıp, geriye doğru taramayı deneyin. Bu ıslak görünüm şimdi çok moda hemde müthiş pratik. Özellikle bitki özlü jeller ve jöleler kullanın ve bayodan ve bu tür işlemlerden önce doğal malzemelerden üretilmiş bir fıça ile saçlarınızı uzun uzun tarayın.'

Back