- Konu Sahibi sleeping_beauty
Arkadaşlar bu alanda üyelerle olan problemlerimizi, nasıl daha fazla üye yapabileceğimizi ve bilmediğimiz şeyleri birbirimizle paylaşalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu başlığı gördüm hemen üye oldum kk ya ....uzun zamandır kaçak göçek takip ediyordum başlık açılmış yazmadan duramayım dedeim..
1...ytö yüm 6 aydır hem temsilcilik hem tö olarak başladım bütün programlar eğitimler,
seminerler saha çalışmaları katıldım bütün hedefleri topladım fazla hırslıyımdır galiba ondan 60kişilik küçük ekibim var sakın onlar küçükmüş diyeküçümsemeyin her birinin her sorunuyla ilgilendim
1 kere bölge olarak çok iyyiyiz yani mutlubir ekibim bana bu işçok mutlulukkattı ama her yöntemi denememe itiraz aşmama eğitimlerine ragmen kayıtlarda zorlanıyorum mesela benim sıkıntım şu tam bir insana emek veriyorsunuz tam mücadele ediyorsunuz iki ay sonra pat çıkışta ben bırakacağım diyor işte ben çıldırıyorum
tekrar yeni kayıt çook zorlanıyorum benim bölgem varoş hep eş durumundan vaz geçiyorlar
kocam kızdı cevabı...offff yarama dokundunuz bende ne yapacağımı ilmiyorum yeni kayıt çok zor
canım eğer fazla ilgilenmeyen takım öncün varsa direk bölge sorumlusunu ara katolog iste sana kayıt evragı katolog verir birde yönetmen olunca adresine 50 tane katolog yolluyorlar ama sen hiç üstünle ugraşma onun yavaşlığı seni yavaşlatır direk sorularını bss ye sor birde kampanya bitiminde kampanya planlama toplantısı oluyor mutlaka katıl çok faydası var oraya gittiğinde istediğin kadar katologverirler birde bölge satış sorumluna saha günlerinde benide çağır de kayıt gelir sana
bol çalışmalar
böyle bir başlık mevcut zaten genel olarak takım öncüler temsilciler orda paylaşım yapıyor ayrı ayrı temsilci başlığı takım öncü başlığı yönetmen başlığı açılsa avon için oriflame içinde açılır dore içinde sonra 50 tane aynı içerikli başlık :)
doğru ama avonda çok fazla üye sayısı var ve o sayfada genellikle ürünler hakkında konuşuluyo ben burda üyeler, takım öncüsü programları vs. gibi konuları konuşalım diye açmıştım =/
yoo biz orda takım öncülükle ilgilide konuşuyoruz genel yani ben dahil birçok arkadaşım var o konuda takım öncü olan sadece ürünler için açılmış bir başlık değil o tatlım her tür soru ve sorun için konuşuluyor genel başlık
bende editördüm bir süre önce bu tür aynı içerikli konuların açılması yasak kaldırılıyor ve uyarı alınabiliyor bu yüzden dedm cnm