- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi xsxanslxixkxixz
-
arkadaşlar oriflame'mın Grape gece/gündüz kremlerini kullanan var mı? ben bu kremleri alıcam.
kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum..opuyorumnanaktan
anevin yeni çıkan yüz serumu çok güzel
Evet amber eylül kat. da gördüm.Fiyatı da 34,90;ama bana sanki biraz ağır geldi.Ben daha çok çiçeksi kokulardan hoşlanıyorum.Grace'i de bu yüzden merak ettim..
Senden haber bekliyorum o zmn...Eğer güzelse alırım
anevin yeni çıkan yüz serumu çok güzel
bu arada avon ve oriflame in kozmetiklerini ve parfümlerini kullanıyorum
ama -temsilci arkadaşlar kırılmasın ama - cilt, yüz bakım vs ürünlerini bu markalardan seçmiyorum.
uzmanlar da pek tavsiye etmiyolar zaten
domuz yağı mı akannehir ama ben bir yerde domuz yağı içermiyor diye okumuştum kafamçokkarıştıavon ürünleri kimyasal ve domuz yağı içeriyor..oriflame ise tamamen bitkisel parfüm alkollaeri bile bitkilerden elde ediliyor alerji yapma ihtimali çok düşük..ben kullanıyorum çok da memnunum..avon sorun yapıyor..bi tek el kremlerini kullanıyorum bi de bi maskesi ve parfümlerini..
:roflol:canım o minik eyeliner güsel, kahvesi açık bir ton, çok koyu değil
bir tarafı eyeliner bir tarafı far olanın da ortadaki ve alttaki renkleri güzel
ilk baştaki çok uyumsuz geldi bize, siyah ve pembe,
hatta arkadaşım likit farı, ruj sandı :roflol:
evet gittiğim bir dermatolog da öyle demişti avon çok alerji yapıyormuşbu arada avon ve oriflame in kozmetiklerini ve parfümlerini kullanıyorum
ama -temsilci arkadaşlar kırılmasın ama - cilt, yüz bakım vs ürünlerini bu markalardan seçmiyorum.
uzmanlar da pek tavsiye etmiyolar zaten
ORİF. temsilcisiyim ve uzun zamandır kullanıyorum.. sorun yaşamıcağına eminim ürünlerde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?