Avon True Glow kullanan var mı ?

kokusu pek hoş deil ama bi dene istersen herkesin zevki farklı ama avondan alacaim diyorsan bazı parfüm önerilerim perceve litte blac ungara today bunların kokuları çok daha hoş ama bunu bi arkadaşımda koklamıştım pek te hoşuma gitmedi ama sen bilirsin yine canım istersen bi dene..

percive little kullanıyorum zaten canım merak ettim kokusunu sadece bir sorayım dedim:1hug:

evet bencede canım hatta dene banada haber ver bende merak ettim bak şimdi:)

true glow mandalina kokusu hemen hemen
surrenderıda benzio biraz ama çok lanet bi koku kesinlikle kalıcı deil,günde 50 kerede sıksan üzerini kokladığında kesnlikle koku alamassın,bunu sadece ben deil alan bütün arkdaşlarım sölüüoomafoldumben

ben tester'ını denedim ama pek beğenmedim.tarif edemiyorum ama böyle tuzlu gibi bi koku sevmedim tavsiye etmiyorum ama yine de bi testera bak.

kuzeymila ile yaptığımız takasta true glow da vardı ve ben çok sevdim arkadaşlar. eğer turunçgil özellikle de mandalina tarzı kokuları sevenler bayılacaklardır. tomorrow a benziyo ama daha genç ve dinamik bi parfüm.
ben kumralım bende çok kalıcı oldu.

Bence hoş bir parfüm.yani çok güzel çok harika diyemem ama kötü de değil bence.bana hediye gelmişti.kullanıyorum zaman zaman ve hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…