Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
üyelik aldım bu ilk ayım bayada satış yaptım şimdi internetten siparişimi vericem ama mesela para yatırma işi felan nasıl oluyo ne kadarı bana kalıcak ne kadarını göndericem bilmiyorum yardım edin lütfennn
üyelik aldım bu ilk ayım bayada satış yaptım şimdi internetten siparişimi vericem ama mesela para yatırma işi felan nasıl oluyo ne kadarı bana kalıcak ne kadarını göndericem bilmiyorum yardım edin lütfennn
şimdi sen internete siparişini eklediğin zaman miktar çıkıcak o senin ödemen gereken miktar. satıcağın miktar ise farklı katalog fiyatı atıyorum senin sattıkların 100 lira tutuyosa senin ödemen gereken 85 lira yani 15 lira karın olmuş oluyo
şimdi sen internete siparişini eklediğin zaman miktar çıkıcak o senin ödemen gereken miktar. satıcağın miktar ise farklı katalog fiyatı atıyorum senin sattıkların 100 lira tutuyosa senin ödemen gereken 85 lira yani 15 lira karın olmuş oluyo
Merhaba, birçok para yatırma yöntemi var. ben kredi kartımla (sanal kart) ile ödüyorum. Avon internet sayfasına üye girişi yapıyorsun. ödeme kısmına geçip kart bilgilerini girip ödüyorsun. diğer ödeme yöntemleri ile ilgili bilgi yine avon internet sayfasında çeşitli yerlerde veya faturanda yazıyor olabilir. bulamazsan en güzeli takım öncüne veya Avon genel merkezi telefon ile arayıp sorabilirsin.
ayrıca aşağıdaki başlıkta da epeyce konu paylaşılıyor, ödeme ile ilgili çok soru soruldu. geriye dönük sayfalara göz atıp aradığın bilgiyi bulabilirsin belki:
Arkadaşlar benim arkadaş çevrem çok, hepside bakımlı insanlar sürekli günler yapıp toplanırız. bende bu işi yapsam çok satarım gibi geliyor ama kar oranları falan Nasıl kazanabilirmiyim, aylık nekadar satmak gerekiyor bi kotası falan var mı
Arkadaşlar benim arkadaş çevrem çok, hepside bakımlı insanlar sürekli günler yapıp toplanırız. bende bu işi yapsam çok satarım gibi geliyor ama kar oranları falan Nasıl kazanabilirmiyim, aylık nekadar satmak gerekiyor bi kotası falan var mı
Kotası felan yok canım ama okadar da beklendiği kadar kazanç getirmiyor artık ben en azından bu markalardan hiçbirini tercih etmiyorum.Bilmiyorum genede iyi düşün derim ürün elinde kalmasın