Avon temsilcisi oldum ama?

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
248
32
Arkadaşlar internetten ben temsilci oldum bana katoloğ filan gelcek mi?

avon tarafından arayacaklar bilgilerini teyit edecekler sonrasında satış lideriniz olacak o size ulaşacak ve katalog verir sonrasında satış yapıyorsunuz satış yaptığınız her ay siparişiniz ile birlikte 1 katalog gönderiyorlar

Yakında ararlar ve katolog verirler. Bu arada başarılar dilerim umarım iyi bir satış gerçekleştirirsiniz ben üniversitede satış yapıyordum bu sene üniversitem bitiyor pek satış yapamam artık

Avonu pek tavsiye etmiyorum neden dersen avonda sadece sattığını ürünlerden kar ediyorsun ve yüzde 25 kar. Ve genelde indirimli ürünler ve hediyeler oluyor. Bu konuda oriflame i tek geçerim. Hem sattiklarindan yüzde 30 kar ediosun hemde üyeler topladıkca maaş alıyorsun ve yurt dışı tatilleri kazanıyorsunuz. Çevremde çok kısa zamanda bunları yaşayan insanlar var. Ayrıca avonda danışman kendine üye yapamıyor ancak takım lideri olunca yapabiliyor. Bence oriflame daha mantıklı ama sen bilirsin genede cnm

Siparis vermesenizde her ay katalog gonderiyorlar. Sizede yollarlar. Satis yaparsan iyi kazanabilirsin ben sadece kendime almak icin uye olmustum : ))

3 ay sipariş vermezseniz üyeliğiniz iptal oluyor
ayrıca iade koşulları ve kargo ücretlerine dikkat edin.

Avonda ve dorede de satışlarına göre limiti tutrurduğun vakit tatile gönderiyorlar. Avonda bir yıllık satış kotasını tutturanlar ücretsiz araba kullanım hakkı veriliyor ama kota ne kadar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…