:)))))
hmmm bende hafif ama kalıcı bi parfm arıommm:))ama avonda brz zor tabiii:)
hangısıydı canım aldıgın ben ıkı ucunda ıncı olan kelebceyı beyenmıstım ama sonra almadımselam kızlar
bugün indirim broşüründeki sudan ucuz (müşteri fiyatı 3 tl) taktım
altın gibi pırıl pırıl duruyolar çok şık
ayrıca normalde gümüş veya altın olmayan küpeler kesinlikle kullanamıyordum..
ilk kez avonun pirinç kaplama küpesi alerji yapmadı çok sevindim..
bunu özellikle denemek için seçmiştim çok memnum kaldım.. demek ki diğer avon küpeleri de problemsiz kullanabileceğim..
bilginiz olsun istedim..
bencede wınscape de guzelmıs onuda bu ay sıparıs verıyoruz kardesıme onceden kullanmıs ama oda cok kalıcı degıl
bekler yarın kargom gelıcek oda var sıparısımde soylerım :)hmmmm....celebre nasıll kiii???
bekler yarın kargom gelıcek oda var sıparısımde soylerım :)
maşallahhh bol bol almışınnn:)))
celebreyi daha önce anneme almıştım ben.kalıcılığı fena değil klasik bir çiçek kokusu romantik kadınlar için iyi sayılır.ama daha alımlı çekici modern takılmayı seviyosanız doğru tercih olmayabilir.bu bahsettiğim özellikte bir parfüm varsa banada söyleyin bende alayım.şuan little white dress kullanıyorum.hafif olması güzelde çok çok içime sinmiyor açıkçası.fena değil şimdilik ama arayıştayım ne önerirsiniz?
sade, altın rengi, çubuk gibi ama hafifçe bi kıvrımı var.. indirim broşüründeki abigail küpeler işte..hangısıydı canım aldıgın ben ıkı ucunda ıncı olan kelebceyı beyenmıstım ama sonra almadım
sade, altın rengi, çubuk gibi ama hafifçe bi kıvrımı var.. indirim broşüründeki abigail küpeler işte..
celebreyi daha önce anneme almıştım ben.kalıcılığı fena değil klasik bir çiçek kokusu romantik kadınlar için iyi sayılır.ama daha alımlı çekici modern takılmayı seviyosanız doğru tercih olmayabilir.bu bahsettiğim özellikte bir parfüm varsa banada söyleyin bende alayım.şuan little white dress kullanıyorum.hafif olması güzelde çok çok içime sinmiyor açıkçası.fena değil şimdilik ama arayıştayım ne önerirsiniz?
ben bıraz agır ama for away cılerdenım
bulursam sölerim cnm ama avonda bulmak imkansız bence:)))
canm sen colortrend pudra almıştın ya hanii nasıl memnunmusun?? koyulugu filan nasıl?? çok çok arap bacı gibi yapmıo dimiiibide hangi rengini almıştın sen
aslında for away i çok duydum kokusunuda çok merak ediyorum ama testerı hiç gelmedi maalesef.sanırım özellikle istemem gerekirdi.ben her ay birileri geliyor sonra bakarım dedim ama kısmet olmadı
ben hıc pudra kullanmaya alısmamısım ya fondoten allık hepyok öyle arap bacı gibi olmuyor canım.zaten ben sadece kontür olarak kullanıyorum.üstünede allık sürünce onunla birleşiyor çok doğal duruyor.burnum küçük ama denemek içinonada sürdüm hafiften öyle dikkat çeken bir rengi yok.ben koyu olanını aldım
yok öyle arap bacı gibi olmuyor canım.zaten ben sadece kontür olarak kullanıyorum.üstünede allık sürünce onunla birleşiyor çok doğal duruyor.burnum küçük ama denemek içinonada sürdüm hafiften öyle dikkat çeken bir rengi yok.ben koyu olanını aldım
kızlar kirpikler için kıvırma aletini kullanan var mı nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?