bide sıktıgın anda ucup giden cinsten avon parfümleri varya canm,,hani onlardanmı acaba die düşündüm bende.eger öleyse o paraya yazık yani hiç gerek yok diorum..ama tabi illaki gün içinde yenilemek gerekior parfümleri.
far away kadar kalıcık beklemek braz hayal olur zaten:)
aynen cnm hatta ben şişeyi çantamda gezdiriyorum dışarıda bir fırsatını bulup sıkıyorum sonra hafif rüzgarda burcu burcu kokuyor
mrb arkadaşlar ben bir şey sorucaktım avon danışmanıyımda bugün geldi siperişlerim fakat yanlışmı girdim yoksa eksik mi girdim anlayamadım celebreden 2 set sipariş etmiştim alttaki kodu yazdım fakat 6 tane beklerken 2 adet geldi 2 set için 3 tanemi kod girecektim napmalıyım
tatlım o set değildi. yani tek tek 6 adet girmen gerekiyodu siparişine. sana normal fiyatından gelmiştir. iade edip yeniden sipariş girebilirsin
teşkler canm ya tüh be ne saçma ama kampanya 14 de böyle 3 lü setler vardı onlarda tek kod girmiştim 3 ü de gelmişti
canım orda 3 adet alana diyo 49 tl diyo. yani bir adete 2 tane hediye demiyo. dikkat etmek lazım tabi. daha açık yazabilirlerdi. ama takma kafana iade sistemi iyi en azından
mrb arkadaşlar ben bir şey sorucaktım avon danışmanıyımda bugün geldi siperişlerim fakat yanlışmı girdim yoksa eksik mi girdim anlayamadım celebreden 2 set sipariş etmiştim alttaki kodu yazdım fakat 6 tane beklerken 2 adet geldi 2 set için 3 tanemi kod girecektim napmalıyım
ekledim kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri/411572-avon-k-2-katalogu-subat-sayisi.html
%40 indrmli ekliorm cnm imageste yükleniolar
christian laxroix noir 43.20 TL canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?