AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar ürün iadem var bu ay ilk defa yapıyorum sormak istediğim ürün iadede ürün bedeli nasıl geri alınıyor tecrubeli arkadaşlar yardım lütfen..

baktım canım ama istediğim cevap yok. cari hesaptan kontrol edin diyor da elimize geçiyor mu veya o meblağla yeniden ürün mü satın almak gerekiyor.

cari hesabından düşer sen alacaklı olursun yani..sonra yeni ürün aldığında o tutar kadar az ödersin..sana para yollanmaz...

Son düzenleme:
hani k 14 hala kimse niye yüklemedi ya çok merak ediyorum lütfen eline ulaşan yüklesin bana gelseydi yüklerdim yarın gelcek bana

kızlar benim elime şimdi geldi ama yükleyemiyorum.. fotoğraf makinamı yengeme vermiştim getirmedi haka

yonca'nın yengesi niye getirmiyorsun ama geri makinesini
geldi yazınca bir an heveslenmiştim oysa ki

güzel şeyler var mı ,inceleme fırsatınız oldu mu?

daha yeni inceliyorum..panaromada 490 tl ye korkmaz ızgara veriyor.. ek kataloğu da var pijama gecelikler falan parfümlerde indirim var.. 3 lü perseve ve 2pur blanca 1 ful speed paket yapmışlar..

daha yeni inceliyorum..panaromada 490 tl ye korkmaz ızgara veriyor.. ek kataloğu da var pijama gecelikler falan parfümlerde indirim var.. 3 lü perseve ve 2pur blanca 1 ful speed paket yapmışlar..

çok iyiymiş :)
full speed almak istiyordum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…