Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba ben de varım arkadaşlar, yıllardır avonun bir çok ürününü kullandım, color trend 'in de bir çok ürününü beğenerek kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım müşterilerimden de hiç şikayet almadım..Hepsini tek tek yazamıcam şu an aklıma gelenler : super shock maskarasını bir kullanan bir daha bırakamıyor biz çok beğendik arkadaşlarım da öyle..Göz kalemleri, eyelinerları, göz altı kapatıcısı,lipozomlu kremi, duş jelleri, simple element pembe renkli edt, far away edt, anew serisi kremleri, pata krem fondoteni,tüm saçlar için durlanmayan saç bakım kremi en çok beğendiklerim.. ..

Merak ettiğiniz bir şey varsa siz sordukça yazarım..

bende 3 ay öncesine kadar avon satış temsilcisiydim. kozmetiklerinden çok memnunum. parfümleri güzel kokuyo fazla kalıcı değil ama fiyatları çok uygun. ama cilt bakım ürünleri hiç bi işe yaramıyo bu bi gerçek

Merhaba bende takım öncüsüyüm...Kocaelinde oturan arkadaşlardan satış temsilcisi olmak isteyen varsa yardımcı olabilirim...Gerçekten az da olsa bişeyler kazanıyorsunuz yada ürünlerinizi daha uyguna alabiliyorsunuz...Kolay gelsin...

bende temsilciyim ve bn annem bçok ark kullanıyor cilt ürünlerini ve memnunlar özellikle anew seti mükemmel diyorlar =) bu benden ziyade onalrın söylediklerinden alıntıdır...a.s

Şampuanları herkes çok kötülüyordu...bende kötü sanıyodum..geçen ay indirimdeyken aldım...okdr memnun kaldımki... ekim ayında tekrar indirime giriyor alcm yne...

Şampuanları herkes çok kötülüyordu...bende kötü sanıyodum..geçen ay indirimdeyken aldım...okdr memnun kaldımki... ekim ayında tekrar indirime giriyor alcm yne...

cnm evet bnde kullanıorm aam içinde silikon maddesi var yararlı değil..elimdeki sampuanlara baktm onlarda var sadece saç kremlernn bazılarnda yoktu..

hosgldn gio burayada:)

bende temsilciyim ama şampuanları hakkaten kötü geldi bana ya.. saçlarım semsert oldu fisfisfis bende bu ay ayak kremi bide %70 indirimli kataloğun ilk sayfasında ki dudak parlatıcısından sipariş ettim..gerçekten kalıcı onlar.4. yü alıyorum zemuszemus

ben satıs temsilcisi degilim ama hepinizi burda gorunce sorum dedm : D bu kadar bilgili varken

dipliner almayı düşünüyorum avon da var mı? ne onerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…