- 28 Şubat 2008
- 6.908
- 34
- 358
- 35
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.821
Kızlar bugün başıma ne geldi gülsem mi ağlasam mı bilemedim. aslında çok sinirlendim ama neyse...
Bizim apartman görevlisinin hanımı benim sağlam müşterim, bende bazen ona ruj numunesi, parfüm numunesi veriyorum ama öyle bi sürü değil yani 1 tane falan. onu da ücret toplamlarını yazdığım kağıda yazıyorum. hediye numune şudur budur diye. hani beğenirse aa bu neymiş diye kağıttan baksın diye çünkü rujların isimleri siliniyor falan. neyse ayrıntıyı boşveriyim.
geçen katalogla birlikte ürünlerini teslim ederken, avondan istediğim parfüm numune setimi de verdim ona. ilk defa değil daha önceden de vermiştim, bakmıştı geri vermişti. ve üstelik verirken de dedim ki "bunlar da numuneler kokusuna bakmak istediğiniz olursa bakarsınız alırım sonra ben senden" dedim. neyse ben oldu biraz istemedim unuttum hep.
bugün gittim dedim ki abla parfüm kokusuna bakmak isteyen var, işin yoksa numunelerle alabilir miyim dedim. avanak avanak gülerek bana "napıcaksın ki" demez mi. algılayamadım önce, "nasıl yani, diğer müşterilere göstericem o yuzden istiyorum" dedim. "ben onları hep yeğenlerime dağıttım, çantasını da attım, onu bana verdim sandıydım ben" dedi. kan beynime sıçradı mı... avondan istediğim parüfm numune seti dışında kendimin alıp eklediğim parfümleri de vardı yani...
iyi de abla ben hediye verdiğimde 1 tane falan veriyorum sana poşetle vermiyorum ki söylemiştim zaten ama söylemesem de anlarsın diye düşündüm keşke bi sorsaydın dedim.
belki normalde sinirlenmezdim ama geçenlerde de bizim kat komşularımızla yük asansörünün karşısında kiler gibi kullandığımız bir yer var, evde bi yere sığdıramadığımız işte çekçekli pazar çantası, mangal seti vs koyduğumuz. geçende onları atmış, bazılarını da almış bi güzel kullanmış. neymiş, atmışız zannetmişler... (çöplerimizi de kapının önüne koyuyoruz yani başka yere değil. sitenin kuralı)
ay sinir oldum yemin ederim ya orda nerden baksanız 20-30 milyonluk numune vardı. bir sürü kişi oluyor bakmak isteyen. üç kuruş kar ediyorum diye seviniyodum onunda çok afedersiniz içine etti sağolsun. artık en sonunda neyse tamam dedim. sinirlendiğimde bazen gözüm dönüyo gaza gelip kalp kırıyorum çünkü değen veya değmeyen şeyler için...
selam kızlar ya ben bişi sorcam size
bana geçen gün avondan msj geldi kargonuz yolda die ama ben bişi sipariş etmedim sonra kargodan msj geldi evd eolmadığınızdan avon ücretsiz kargonuz teslim edilemedi die ben de aradım evdeydim dedim o msj sistematik geliyo kargonuz yarın elinizde dediler ok dedim ama gelen giden yok 4-5 gün oldu perş gene aradılar bugün gelcek dediler tmm dedim gelen giden yok dün hadi resmi tatildi bugün gelir mi ki? neydi o gelen var mı siteden merak da ettim ay:)
ursula cnm bu arada başına gelene üzüldüm insanlar numunelerin bize bedava geldiğini sanıyor ben geçen gün bunları da parayla alıyoruz dedim de şaşırdılar bence bunu sık sık belirtmeliyiz yoksa hafife alıyorlar ben katalogları bile parayla aldığımızı söylüyorum ki yalan değil bize avon bi tane katalog gönderiyor diğerlerine para ödüyoruz oysa bence 5 adet ücretsiz göndermeli.
şu kargo da canımı sıkıyor iyiden iyiye avon neden yurtiçiyle çalışıyor anlamıyorum sürekli sorun çıkarıyor hemen herkes sorun yaşıyor bu kargoyla valla eve yakın olsa yerini bilsem gidip kavga edicem ama bilmiyorum
çok sinir bozucu bir durum qerçekten
ben kimseye numune vermiyorum sürekli çantamda taşıyorum
bakmak isteyen benim yanımda baksın
beğenen öle de beğeniyor,alıyor
yerinde olmak istemezdim yoksa o kadını bi qüzel yolardım bensempatiksalakcinni
cnm ben de o katalogda inidirmli olan ürünlerin numunelerini minik bi çantaya koydum cüzdan benzeri, çantamda taşıyorum tüm numuneler çok yer kaplıyo bi de fazldan katalog koyuyorum çantama olup bitiyor insanlar genelde inidirmli ürünleri merak ediyor zaten onun haricinde merak eden olursa da bi gün sonra numunesini götürüyorum bu da iyi bi yöntem tavsiye ederim:)
cnm ben daha hiç 150yi bulamadım kiCanım Sen Sipariş Vermesen Bile Bi Önceki Siparişin 150 tl yi Geçmişse O Katalog Sana Ücretsiz Gelir :)
doğru bak bu benim aklıma qelmemişti :)
saol cnm bende katalgdaki indirimde olan ürünlerin numunelerini bundan sonra yanımda taşıyayım..
kızlar ben dün 146tl lik sipariş verdim
benim kazancım bunun ne kadarı oluo bilmiyorumkismile
ben 2-3 aydır sipariş veriorum sürekli ama kazanıcmı hiç hesaplamıorum
kızlar temsilcilerimden biri 300 tl sipariş verdi daha öncede 250 tl vermişti. salata kasesini gelmesi lazım. faturada görünmüyo. acaba hediyeler faturada görünmüyo mu? yoksa gönderilmedimi? bilgisi olan var mı?
mmm nasıl anlatsam.. temsilci özel die bi bölüm var ya ödeme vs var orda ödeme işaretini tklıorm herhangi bir deişim olmuo bu daha ilk de :kedi:
:kedi: acaba belli bi trihte kendi mi cekiyor karttan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?