Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

çok sinir bozucu bir durum qerçekten
ben kimseye numune vermiyorum sürekli çantamda taşıyorum
bakmak isteyen benim yanımda baksın
beğenen öle de beğeniyor,alıyor
yerinde olmak istemezdim yoksa o kadını bi qüzel yolardım bensempatiksalakcinni

şaşırmışlar heralde sempatiksalakcinni

cnm ben de o katalogda inidirmli olan ürünlerin numunelerini minik bi çantaya koydum cüzdan benzeri, çantamda taşıyorum tüm numuneler çok yer kaplıyo bi de fazldan katalog koyuyorum çantama olup bitiyor insanlar genelde inidirmli ürünleri merak ediyor zaten onun haricinde merak eden olursa da bi gün sonra numunesini götürüyorum bu da iyi bi yöntem tavsiye ederim:)

kızlar aradım kargoyu hem de merkezi:) konuştum bana vondan ücretsiz katalog gelmiş? sözde evde yokmuşum ihbar notu bırakmışlar ben de not mot yoktu benm küçük çocuğum var bakıcısyla birlikte hep evdelerdi dedim adresi teyit ettik görevli de ben şubeyi uyarayım dedi oh:)) bugün tekrar gelcekmiş getirsinler elemana da iki çift sözüm olcak!!!!

doğru bak bu benim aklıma qelmemişti :)
saol cnm bende katalgdaki indirimde olan ürünlerin numunelerini bundan sonra yanımda taşıyayım..

kızlar 5inde sipariş vericez 7sinde faturalandığını düşünürsek 22sinde faturanın son tarihi oluyo.ama araya bayram tatili falan giriyo.avon bunu göz önünde bulunudurur mu ?

Canım Sen Sipariş Vermesen Bile Bi Önceki Siparişin 150 tl yi Geçmişse O Katalog Sana Ücretsiz Gelir :)
cnm ben daha hiç 150yi bulamadım ki(((

bence bunlar mini kataloglar olabilir.

sağ salim ulaşırsa elime yazıcam size de inş...

doğru bak bu benim aklıma qelmemişti :)
saol cnm bende katalgdaki indirimde olan ürünlerin numunelerini bundan sonra yanımda taşıyayım..

ne kolayı bu oluyor cnm yoksa numune çantası çok yer kaplıyo çantamda bi de her gün taşıyoruz

kızlar ben dün 146tl lik sipariş verdim
benim kazancım bunun ne kadarı oluo bilmiyorumkismile
ben 2-3 aydır sipariş veriorum sürekli ama kazanıcmı hiç hesaplamıorum

kızlar temsilcilerimden biri 300 tl sipariş verdi daha öncede 250 tl vermişti. salata kasesini gelmesi lazım. faturada görünmüyo. acaba hediyeler faturada görünmüyo mu? yoksa gönderilmedimi? bilgisi olan var mı?

selam kızlar
çarşamba günü siparişimi vermiştim hala kargom gelmedi. avonun sitesinden baktım şimdi sevkiyata hazırlanıyor yazıyo. yani yola çıkmışmıdır yoksa hala beklemede mi. yarın pazar tatiller. pazartesine kalır bu iş. off müşterilerde habire soruyo ((

kızlar temsilcilerimden biri 300 tl sipariş verdi daha öncede 250 tl vermişti. salata kasesini gelmesi lazım. faturada görünmüyo. acaba hediyeler faturada görünmüyo mu? yoksa gönderilmedimi? bilgisi olan var mı?

gözükmesi gerek mutlaka tatlım katalogsayısınımı eksik girdi acaba??

çarşamba verdim sipariş hala kredi kontrolünde dior en azından faturalansa yabugun yarım gün çalışmıyorlarmıydı bunlar niye gıcıklık yapıyorlar pofff

bende dün sipariş qirdim hala kredi kontrolünde yazıo bari buqün karqolansa da p.tesi elimde olsalar.. bu ay toplamda 280tl lik sipariş qirdim temsici fiyatıyla
dua edin yaw şu 350yi tamamlayayım da bari salata kabını alayım :)

mmm nasıl anlatsam.. temsilci özel die bi bölüm var ya ödeme vs var orda ödeme işaretini tklıorm herhangi bir deişim olmuo bu daha ilk de :kedi:
:kedi: acaba belli bi trihte kendi mi cekiyor karttan :/

saat 5e kadr çektirebilrsn normalde ama bugün 11e kadrdı cnm kredi karttan istediğin zaman çektirebilrsn ödeme günü gelmiş olması şart değil cnm[/QUOTE]

nasıl cektircem peki :) onu yapamadm sanırm :/:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…