- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.781
kızlar sizce en iyi erkek parfümü hangisi?eşime bir tane almayı düşünüyorum ama pek bilmiyorum kokularını.şöyle kalıcı ,erkeksi bir koku olsun .birde birazda spor bir koku olsa iyi olur çünkü eşim beden eğitimci.böyle 30 yaşlarında cool takılan müşterileriniz varmı?ne kullanıyorlar daha çok?yada kendi eşleriniz falan?
kızlar sizce en iyi erkek parfümü hangisi?eşime bir tane almayı düşünüyorum ama pek bilmiyorum kokularını.şöyle kalıcı ,erkeksi bir koku olsun .birde birazda spor bir koku olsa iyi olur çünkü eşim beden eğitimci.böyle 30 yaşlarında cool takılan müşterileriniz varmı?ne kullanıyorlar daha çok?yada kendi eşleriniz falan?
evet cnm kesinlikle true force
demek true forse:) tamam kızlar size güveniyorumkaydirigubbakcemile5.peki bu k13 te indirimdemi? yani gelen katalogtan alabilirmiyim?yoksa yeniyıl kataloğunumu bekleyim
demek true forse:) tamam kızlar size güveniyorumkaydirigubbakcemile5.peki bu k13 te indirimdemi? yani gelen katalogtan alabilirmiyim?yoksa yeniyıl kataloğunumu bekleyim
güzel canım ama fiyatı da güzellltamam arkadaşlar bende yılbaşı kataloğunu bekleyim o zaman.ya ilkşahın sayfada yayınladığı panaromayı yeni gördüm ben.orda renkli taşlı bir takı seti var ama biraz pahalı o nasıl kızlar?sizce değermi o para?burdan gördüğüm kadarıyla hoşuma gitti benim.sanki her tarz kıyafetede uyar gibi.ama açıkçası fiyatı yüksek geldi biraz
şimdi katoloğa baktımda full speed benimde dikkatimi çekmişti canım.şişesi çok spor görünüyor.hatta indirimdeymiş ama ben siparişimi verdim.hem önümüz kış diğerini alıcam
Eki Görüntüle 58722 şunu diyorum kızlar özellikle yüzüğü çok şirin geldi banazemuszemus
kızlar lıttle black'in erkeği hangisi ya müşterim istedi adını hatırlamıyor ben anlayamadım ne olduğunu
kızlarrrrr
bilen yok mu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?