Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

13.kampanya ile ilgili bilgi istiyorum kataloğa ulaşanlardan benimki 1-2 gün sonra elime geçecek:sm_confused:

kızlar avonun ,bir saç açıcısı varmış,içinizde bunu kullanan yada çevrenizde bunu kullanmış iyi yada kötü sonuç almış biri var mı ?

yeni katalogum salı gelir herhalde siparişimle dün verdim siparişleri de.. bende çok merak ediyorum...

kızlar avonun ,bir saç açıcısı varmış,içinizde bunu kullanan yada çevrenizde bunu kullanmış iyi yada kötü sonuç almış biri var mı ?

Ben saçlarım için durulanmayan saç kremi ve kırık saç uçlarını besleyici serum kullanıyorum. benim saç tipim kuru ve ince telli olduğu için iyi geldi. tüm saç ürünleri güzel geldi bana.

Merhaba ben saç açıcıyı geçen hafta fırsay köşesinden aldım. Ama henüz kullanma fırsatım olmadı. Bir aksilik çıkmazsa bugün kullanmayı düşünüyorum. Bebiş var pek fırsat vermiyor çünkü. Kumral, açık renk saçlar için yazıyor üstünde bir de saçın havluyla ıslaklığını alıp kullamak gerekiyormuş ve durulanmayacakmış. Bugün deneyip sonucu yazarım

kızlar bişi sorcam sizlere ben K11 de parfüm+duş jeli vardı ya 18.50 TL ondan 6 tane siparişim vardı girdim ertesi gün koliyi açınca şok oldum kokusu ve de şişesi güzel olmayan bi parfüm yollamışlar yanındada özür hediyesi el kremleri hemen takım öncümü aradım ona verdim iade için 85 lira gibide tutuyo sizinde başınız geldimi böle ayrıca komşulara gösterdim siparişi veren beğenmediler kokuyu

kızlar ürün iade ettiğimizde faturadan düşüyolarmı o tutarı ? benim 85 liralık bi iadem var ödeme 20 kasım takım öncüsü perşembe içeri vercekmiş ben bu tutarı düşmeliyim dimi ödeme yaparken zaten ödeyememki param yok offff

kızlar bi sorum olacaktı benim baktığım katalogda pur blanca 22 tl diodu bu fiyat ne zamana kadar geçerli?
cevaplarsanız mutlu olurum:)

kızlar 13. kampanyanın katalogları ne zaman gelmeye başlar? siparişle beraber mi yolluyorlar?

ödüyorsun parayı canım..bi sonraki siparişinde iaden gittiyse o faturandan düşülüyor para

hadi yaa evet canım benim birkaçkere geldi başıma çok sinir bozucu bi durum yaa kafalarına göre ürün gönderiyorlar madem stokta az neden belirtmiyosun bazende kalmadı deyip 1-2 ay sonra gönderiyolar çok dikkat etmek lağzım internet sayfasında ürün stok bilgisi veriyolar tel.arayıncada öğreniyomuşsun aslında aramak lağzım amaan neyse canım sıkma canını ver gitsin gecikiyor bazen ama yatırıyolar parayıda.

ay böyle istediğin ürün yerine başkası mı geliyor??

Yoksa gönderme değil mi olur mu öyle şey.ınsanlar bir şeyi beğenip şipariş verdiler,ben o gelmedi lütfen bunu beğenin ve alın mı diyeceğim yani???

Kızlar ya benimde üyeliğim aktif olmadı heralde.Mesaj felan gelmedi Avondan.
temsilcim mi haber vercek yoksa?

Siparişlerimi aldım.Heralde hediye kazanırım gibi geliyor.Hediye kazanmak için söylenen tutarı 30 ekim e kadar mı sipariş etmeliyim??
Prenses sanırım öyle bir mesaj gördüm? 23-30 ekim demişsin.

30 ekimden sonra girsem siparişimi hediye gelmez mi?

Çok sordum kızlar cevaplarsanız çok sevincem.

23*30 arası hergün farklı hediye var hangisinde girersen onu azanıyorsun....

kızlar 13. kataloğun indirimleri promosyonları neler? daha elime geçmedi de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…