- Konu Sahibi berfinbilgen
-
ben avona 7. kampanyanın sonunda başladım daha doğrusu bölge sorumlusu olan bir bayan beni aradı ve bana 1 günde 75 liralık alışveriş yapmam gerektiğini bu siparişi kendisinin gireceğini söyledi ben de 2 saatte kimseyi bulamadım kendim almak zorunda kaldım ... daha sonra şifrem gelince siteye girdim ve kampanya 7 nin limitinin 40 lira olduğunu gördüm yani benim üzerimden kar yapmış kadın kendimi kandırılmış gibi hissettim. çok istekliydim ama güvensizlik oluştu iptal etmek istiyorum nasıl iptal ediliyor bu temsilcilik lütfen yardım edin ...
çok teşekkür ederim...
kızlar bende 2 yıldır temsilciyim ama sadece kendime sipariş veriyorum kar amaçlı değil yani
bazı ürünlerini kullanıyorum duş jeli parfüm ruj falan.ya bi parfüm vardı onu 2 kere almak nasip oldu diyim size üniversitede inanın parfüm indirimde olduğunda param olmuyodu param olduğundada parfüm indirime girmiyodu.dream life diye parfüm.hastaydım onun kokusunua yaaa
ama artık yok kataloglarda.onu nasıl temin edebilirim :gitme:
avon aplalar slmmhihoyyyt
ben dün avonun bi fondetenini almak için sipariş veren bi apla var ona gittim
katologdan bi türlü hangisi ten rengime gider seçemedik
bayandada tester yokmuşş
bana bi söyelrmisiniz elinizdeki katologdan renk sıralamasını açıktan koyuya doğru
hadi geldi renk koyu veya açık bana geride almas değilmi
am benim problemimde değilki o da hiç yardımcı olamıyooo
tamam canım saoloncelikle size bir secenek sunmustur oldiki yanlis oldu herzaman iade edebilirsin degistirebilirsin baskası ile
canım bu ürün kalkalı cok uzun zaman oldu,ıns bulursun dıyecegım ama zor...deli gıbı bu parfumu arıyrum ama yokyokyok elınde olan varsa ozelden ulaşsın ne olur
ya bende satış temsilcisi olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
ya bende satış temsilcisi olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
berfincim birsey soracagım...
Kampanya 9 sıparısını ben hemen vermıstım ve kampanya9 bıtmeden sıparıslerım geldı...
Kampanya 10 katalogu elıme uzun bı sure once gectı bu sıparıslerle...
netten sıparıs verdıgım ıcın kmapanya 9 bıtmeden 10 dan sıparıs edemıyorum...Bunun bır yolu var mı acaba?
Anladım canım... Cok saol... Sıparıs veren arkadaslar hep ısrarla ne zaman sıparıs vereceksın..vs dıye soruyorlarda baska yolu var mı dıye yönetıcımı arayacaktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?