• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ve tekrar ben
aldığım bi haberi paylaşmak isterim;kammpanya 11-12 ve 13 üçer haftalık kampanyalar şeklindeymiş.

ben avon temsilciyim sattıgım sampuanları kimse beyenmiyor saçları sert yapıyormuş kepek falan oldu diyorlar sizdede bu tür şikayetler geliyormu acaba

Evet bendede oldu bu ay şikayet.Yalnız şampuanı alan kişi görümcem olur kendisi.saçları röfleli yıpranmış ve saç kremide kullanmıyor.avon dışında en kaliteli şampuanı bile alsan saç kremi kullanmadan tabiki saçlarını sert yapar özelliklede yıpranmış bir saçı hiç düşünemiyorum.Benim saçlarım yıpranmış olmamasına rağmen krem olmadan şampuan kullanmam.Kremde tavsiye edelim:)))buyrunnnnnnnnn

öle ıse daha ıyı olur... sıparıslerı gırmek ıcın beklemek zorunda kalıyorum her defasında... sıparıs verenlerde anlatmama ragmen hala vermeyecek mısın dıye de soruyolar...

eger yakınında avon yetkılısı ya da temsılcısı yoksa web adresınden gır orada temsılcı olmak ıcın dıye lınk var oaray tıkla ve formu doldur canım..sana dönüş yaparlar...

bende yıllardır avonun şampuanlarını kullanıyorum hemde çok satıyorum özellikle naturals serisinden memnun kalmayan kimseyi görmedimşutarafagitti

merhaba kızlar ben avon temsilcisi olmak istiyorum ama şartları ne acaba? yani 1 ay sipariş vermesem üyeliğim iptal olur mu? veya her ay belli bir ücret kadar sipariş vemek mi gerkiyor? kısacası üyelik şartları zor mu? yardımcı olursanız sevinirim:))

3ay üst üste sipariş vermezsen üyelik iptal oluyor canım...her ay belli tutatrlar var en fazla 75 tl ve en az 40 tl olacak ama be tr olarak biliyoırum tatlım abd için bilemem istersen avon a gir ve oradan öğren canım...daha detaylı ve açıklayıcı olacaktır senin için kolay gelsin...

merhaba kızlar ben avon temsilcisi olmak istiyorum ama şartları ne acaba? yani 1 ay sipariş vermesem üyeliğim iptal olur mu? veya her ay belli bir ücret kadar sipariş vemek mi gerkiyor? kısacası üyelik şartları zor mu? yardımcı olursanız sevinirim:))

Welcome to Avon's Homepage a bak canım ordan iletişimden mail at onlar sana dönerler

Tul cum biraz açabilir misin? ne gibi avantajları varmış.:sm_confused:

normalde 4 haftalık şeklinde olan kampanyalar ya.yılbaşında tam 14.kampanyayı bitirebilmek için 11,12 ve 13 kampanyaların süresi üç hafta 14.kampanya ise 4 hafta sürecek 31 aralık itibariyle bitecek.ve de 14 kampanyanın süper olacağı malum parfümler üçte bir fiyatına inecek:sm_cool:

katalog fiyatları üzerinden 100 tl lik sipariş vermen gerekiyor(bunun 33 tl.si senin)kazanacağın hediyelerde cabası..bu ay sipariş verdiysen diğer 2 ay vermeyebilirsin 3 ay üst üste vermezsen üyeliğin sonlanır..

eğer istersen yardımcı olurum ve bir-iki gün içinde üyeliğini gerçekleştiririz..eğer acele edersen senin yararına olur çünkü;şuan 11.kampanya başlıyor yılbaşına kadarki yani 12-13-14.kampanyalar süper oluyor..en iyi satış yapılan dönem.bi düşün..bekliyorum..

selam arkadaşlar.......bende avon temsilciligi yapıyorum ist haznedardayım ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim her konuda..cuma günü yeni kampanya başlıyor herkeze boll satışlar kullanan arkadaşlarada iyi alışverişler dilerim parfüm için 14 katalogu beklemenizi öneririm bende bir yerine 3 tane alabilirsiniz...katalog 11 de ise yeni parfümler çıktı saat hediyeli denemeden almayın derim yinede...

Back