Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Konuyu Toplam 36 Kullanıcı okuyor. (28 Kayıtlı kullanıcı ve 8 Misafir)
_Dersena_, alevesen, alici_bjk, asdes, asya27, bal_petegi, BaSiYaZMaLiKiZ, bkt55, diadra, ecemnazz, elipsoid, EMOS26, ganfet, GoldenLady, ilksah, Katre83, kuncuk, melis91, mltm44, mnwrglnc, nazzz84, nhltrk, PrensesPeri, psych, shekerloo, toraman, Turtamm, _biyolog_

Yokmu arttırannnn:92:

İlkşah'cım Eternal Magic önümüzdeki ay ki katalogta yer alıyor ya o parfümü alana hediye vs. bişey var mı?
Yoksa bu ay 290 lirayı yapmak için panaromadan vereceğimde :)

paketlerin içeriğinede bak dandik malzemeler uçuk fiyatlarla.İyice saçmaladı avon iyice
Allahtan ben almıyom sadece satıyorum

güzelmiymiş o eternal katrecimm ? merak ettim şindi...bide böyle elmaslı mı ne bi koku vardı o nasıl ki?

Canım benim çok hoşuma gitti hemde şişesi çok güzel birkaç ay evvel İngiltere'de Avon satan bi arkadaşım testerını getirdiydi çok beğendim bize gelince kesin alırım demiştim.:)

Şimdi Londra'da ki arkadaşımla msn'de konuşuyorum orada Bond Girl'in Forever diye bi parfümü daha satışa girmiş.
Şişesi aynıymış ama rengi mormuş ve şahane kokuyor dedi lütfen tizz vakitte burada da satışa girsin.:)

Canım benim çok hoşuma gitti hemde şişesi çok güzel birkaç ay evvel İngiltere'de Avon satan bi arkadaşım testerını getirdiydi çok beğendim bize gelince kesin alırım demiştim.:)

saol canım çok teşekkürler nası bişe peki tarif edebilirmisin kokuyu? ben çiçekli kokulardan hoşlanıyorum bu nasıl ki? meyveli baharatlı çiçeksi ?

ayıp olmadımı ilkay yani öle pat die kişi listesinden silmek alcanızı aldınız dimi? bende nie iyilik yapıyosam.bi teşekkür etseydin yeterliydi.nese akıllandım bu da bi ders oldu bana...

ilkşah silmez canım listesinden bi yanlış anlama vardır.

kızlar halimi bi görseniz. halıları sildim. camları sildim. bi pencere kaldı onuda silersem bende çayımı alıp oturacam inşallah

ayıp olmadımı ilkay yani öle pat die kişi listesinden silmek alcanızı aldınız dimi? bende nie iyilik yapıyosam.bi teşekkür etseydin yeterliydi.nese akıllandım bu da bi ders oldu bana...

dediğin gbi yaptıysa gerçekten ayıp olmuş cnm bu arada unutmadan saol tatlım senin sayende meraklarımızı giderecez sn olmasan resimleri zor yüklerdiler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…