Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

k14 mü k13 cnm ya eskisi k12ydi
birde nasıl iptal ettin
kalkmıştıya siteden iptal etmek

ya anlamadım ben bu işi bana hep geliyor yeni üye olduğum zamanlar gelmiyordu t.ö düzeltti şimdi geliyor gelmediğide oluyor tabii ama nadir !

Son düzenleme:

saç spreyinin bitmesinde benimde katkım oldu

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM KIZLAR :) 22 oldum

canım doğum günün kutlu olsun

kızlar benim kardeşimde evlenicek diye bıraktı avonu ben devam ediyorum onun yerine yeni üyelik yaptırdım. oda bu ay sipariş vermedi ama onada katalog gelmiş hem panaroma ve indirim broşürü

Kızlar, k 14 eline geçen hiç var mıdır bilmiyorum da eğer varsa bana anew ürünlerinin k14 fiyatlarını yazabilir misiniz?

kızlar ben kozmetiği çok seviyorum şimdi avon temsilcisi olunca eşimde bana sana kozmetik dükkanı açalım diyo. ilk başta ciddiye almadım ama bugün bana araştırdınmı dedi bende yoo ciddi sanmamaıştım dedim. ama bu işe nasıl nerden başlanır hiç bilmiyorum ne yapmalı kimlerle görüşmeli bilgisi olan varmı aranızda???

cnm dükkan açmak yasak diye biliyorum ama sdant açanlar var sosyete pazarı yada sokakta ama şöyle yapanlarda var herhangi parfümeride ben bu katologları gösterip sipariş alanları görüyorum ama sadece bunu satamassın öyle olsa avon kendi yapar bize ihtiyacı kalmaz eyer yanlış biliyorsam düzeltin kızlar

kozmetik dükkanı derken avon ürünleri değil dimi başka markalar?çünkü benim bildiğim avon orfileme gibi ürünler dükkanlarda satılamaz.onun dışında önce iş yapan bir yerde dükkan kiralıcan sonrada sermaye gerekiyodur hangi markaları satacaksan onlarla iletişim kuracaksındır herhalde.bence en doğrusu bu işi yapan birinden fikir alman.hem onlar hangi firmalar nasıldır daha iyi bilirler seni yönlendirirler.biz sadece almayı biliyoz:))

evet canım onların satışlarının yasak olduğunu biliyorum. ben diğer ürünlerden bahsetmiştim. eşimin bu konuda biraz tecrübesi var ondan da biraz cesaret aldım askere gitmeden önceleri kozmetikle falan uğraşmış.dediğiniz gibi en iyisi ben işi yapandan fikir almalıyım
cevapladığınız için çok teşekkür ederim :)))

canım eğer korunuyosan kendini çok strese sokma.
umarım bi an önce olursun :))))

bizde 2. bebğimizi düşünüyoruz bende inşallah hamile kalırım diyeyim :))))

kızlar avonun transparan pudrası varmıydı?yani hiç rengi olmayan

ben almıştım ondan 3 yıl önce hala büyük bir bölümü duruyor ne sürdüğün belli ne sürmediğin sanırım fondotenin üzerine sürülüyor benim yüzüm pek terlemez makyajım akmaz o yüzden beğenmedim ama yeni color trendin pudrasını aldım süper nemlendiricinin üstünde bile muhteşem kapatıcılık sağlıyor .

canım eğer korunuyosan kendini çok strese sokma.
umarım bi an önce olursun :))))

bizde 2. bebğimizi düşünüyoruz bende inşallah hamile kalırım diyeyim :))))

ay bende her ay gecikiyorum oluncaya kadarda yüreğim ağzıma geliyor:18:şimdilik tekrar anne olmak istemiyorum.çünkü kızımı bu dağ başında yalnız başıma çok çok zor büyüttüm.birde 2.yi düşenemiyorum:95:

evet canım fondöten üstüne uygulanıyormuş.az önce uzman tvde corcinin makyaj tariflerine baktım.o bu pudrayı özellikle önerdide.fondotenin renginin oturması için ve daha doğal durması için en iyisi transparan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…