- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.121
dün saat 3te kuzenime gittim dedim siparsleri 4te girer geri babaneme dönerim diye bi baktım 8 e ertelenmiş .19,56 da siparslerimi yazdım ilk dk gönderirim diye ama k14 katalogu gözükmedi ve sepete k13 fiyatlarıyla atıldı saat 20,08 di oysa iptal etttim tekrar girerim diye ama ne yazıkkı saat 11 e kadar oturdum yok acılmadı.ancak bi ara sepete attım orda bekledi eve geldim 12,40 gibi erkek arkadasıma telefondan sipars girmesini ögrettim fırsat kösesinden falan da baya sey aldık 325.11 tl sipars girmişim ben 75 yapamam bu ay diye üzülüyordum dün deli gibi sipars aldım... ve bütün ürünlerim geliyor stok sorunu yok cok sükür =)=)
canım nice güzel yıllara
canım ben gecen ay sipariş girmedim.kafalarına esmiş göndermişler.ilkşah bende şaşırdım normalde göndermezler demişti..sen göndermezler olarak düşün..inşallah sanada gelir şansına
16665 color trend shimmer göz farı
16889 u by ungaro ruj
parfümlü roletlerden pur blanca(16900)-little black dress(16914)-perceive(16928)
16950 skin so soft pırıltılı vücut losyonu
16982 kırık saç ucu onarıcı
17005 at şekillendirici sprey vaks
17019 at saç spreyi
17023 at çok kuru ve yıpr.saç için saç kremi
17037 at kuru ve kırılgan saç için şampuan
17041 inceltici kemer
17073 black and gold çanta
17247 maquise yüzük- size 8
classic stackable yüzük-size 6 ve size 8
18641 ella çanta
18673 yılan derisi görünümlü cüzdan
daha önce yazdığım stokta kalmayan ürünlerin kod karşılığı arkadaşlar
bazı arkadaşlar rica etmişti umarım yardımcı olmuştur bunlar size
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM KIZLAR :) 22 oldum
kızlar ben kozmetiği çok seviyorum şimdi avon temsilcisi olunca eşimde bana sana kozmetik dükkanı açalım diyo. ilk başta ciddiye almadım ama bugün bana araştırdınmı dedi bende yoo ciddi sanmamaıştım dedim. ama bu işe nasıl nerden başlanır hiç bilmiyorum ne yapmalı kimlerle görüşmeli bilgisi olan varmı aranızda???
kızlar ben kozmetiği çok seviyorum şimdi avon temsilcisi olunca eşimde bana sana kozmetik dükkanı açalım diyo. ilk başta ciddiye almadım ama bugün bana araştırdınmı dedi bende yoo ciddi sanmamaıştım dedim. ama bu işe nasıl nerden başlanır hiç bilmiyorum ne yapmalı kimlerle görüşmeli bilgisi olan varmı aranızda???
cnm dükkan açmak yasak diye biliyorum ama sdant açanlar var sosyete pazarı yada sokakta ama şöyle yapanlarda var herhangi parfümeride ben bu katologları gösterip sipariş alanları görüyorum ama sadece bunu satamassın öyle olsa avon kendi yapar bize ihtiyacı kalmaz eyer yanlış biliyorsam düzeltin kızlar
kozmetik dükkanı derken avon ürünleri değil dimi başka markalar?çünkü benim bildiğim avon orfileme gibi ürünler dükkanlarda satılamaz.onun dışında önce iş yapan bir yerde dükkan kiralıcan sonrada sermaye gerekiyodur hangi markaları satacaksan onlarla iletişim kuracaksındır herhalde.bence en doğrusu bu işi yapan birinden fikir alman.hem onlar hangi firmalar nasıldır daha iyi bilirler seni yönlendirirler.biz sadece almayı biliyoz:))
ya kızlar yaa uff bişe dicemmm ...
her ay muayyen günlerimi salak gibi işaretlemeyi unuturum ben :))
sorada hesap yaparım acaba ne zaman olmuştum diye...
püfff kaç kezz paranoya yapıp acaba geçtimiki diye test alıp yaptım 2 gün sora oldum :))
ama yine içime kurt düştü acaba günümmü geçti diyee öff yaa((
umarım bi an önce olurum
kızlar avonun transparan pudrası varmıydı?yani hiç rengi olmayan
canım eğer korunuyosan kendini çok strese sokma.
umarım bi an önce olursun :))))
bizde 2. bebğimizi düşünüyoruz bende inşallah hamile kalırım diyeyim :))))
ben almıştım ondan 3 yıl önce hala büyük bir bölümü duruyor ne sürdüğün belli ne sürmediğin sanırım fondotenin üzerine sürülüyor benim yüzüm pek terlemez makyajım akmaz o yüzden beğenmedim ama yeni color trendin pudrasını aldım süper nemlendiricinin üstünde bile muhteşem kapatıcılık sağlıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?