Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar ben iyice panik oldum ben siparşi verdim amafatura kesilmemiş hala :26: verdiklerimden bitenler var benim istediklerim gelir demi ben ilk siparişimde millete mahçup olmak istemiyorum

kızlar panço ve bot stoklarda siparişim olmadıgı halde bana gönderiyorlar..Özel gönderi yazıyor

ya kızlar ben iyice panik oldum ben siparşi verdim amafatura kesilmemiş hala :26: verdiklerimden bitenler var benim istediklerim gelir demi ben ilk siparişimde millete mahçup olmak istemiyorum

:)bizde ilk 5 dakika içinde gönderdik ama bizimde hala yeni görünüyor merak etme gelir eger uyarı vermediise..

ya kızlar siz emin misiniz fırsat köşesinin geliş fiyatı olmadığına. ben geçen ay cleraksin tonik aldım. sitede yazan tutar faturadaydı.

:)bizde ilk 5 dakika içinde gönderdik ama bizimde hala yeni görünüyor merak etme gelir eger uyarı vermediise..

uyarı vermedi ama ne bileyim korku işte ilk sipariş olunca böyle oluyo heralde
bide sipariş verenler arasında arkadaşlarımın arkadaşları var ben pek tanımıyorum onlara mahçup olmak varya o beni üzüyor

İLK FATURANI VADESİ GELMESE BİLE ödemek zorundasın yoksa yeni sipariş veremiyorsun takım öncün halt etmiş afedersin ama avonda limit yok istediğin kadar sipariş verebilrisn ..

aklıma bişi takıldı canım ya ben şimdi bugün k13tende sipariş verdim ya peki bu siparişimi etkilermi k13teki ürünlerde kredi kontrolünde olurmu yoksa bir kampanya içindemi geçerli bu durum

ya bu anew in fondöteninin numunesini istemiştim denedim ii yani mavis cim ton olarak bana shell iyi geldi ama fondöten seçimim anewinki değil ısıltı veren fondöten o beni daha çok tatmin ediyor

iyi ozaman son kakikada benim cadı omzumun üstünden bağırıyordu onuda al bunuda al diye 4 ürün aldım daha düşük geliyorsa süper valla

fırsat köşesinde yazan tutar müşteri fiyatı cnm

ben eminim çünkü bir ürün aldım bugün geldi kargom ve faturaya daha düşük yansımış

ay inşallah ya. en çok tomorrowa seviyorum valla. kaç aydır erkek arkadaşıma almak istiyodum 48tlydi en son. alamamıştım.:82::82::82:

aklıma bişi takıldı canım ya ben şimdi bugün k13tende sipariş verdim ya peki bu siparişimi etkilermi k13teki ürünlerde kredi kontrolünde olurmu yoksa bir kampanya içindemi geçerli bu durum

tatlım göndereceklerini sanmıyorum kredi kontrolünde bekler..sen bian önce o ilk faturanı öde ..

kızlar indirim broşüründe ki saatler stoklarda var mı acaba benım kargomda gelmedi hala katalogum yok elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…