Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bol kazalı olduu adımaaa herr şeyy bitmişşş 174 lük ama onlardan gelmezse yandımm hepside indirim broşüründen ve 8 tanede kemerim vardıyaaa nasıl biterr ilk defa bu kadar topladım ama bundada falso verdim avon bari telafi etsin şu anda faturalasın bari erken yollasın istiyorum ürünlerimi eksiksizz bananeee

ben site çökmeden önce sepete eklemiştim.site gelince sepettekileri onayladım.haliyle uyarı yazısı görmedim şansamı kaldım şimdi?:26:

sipariş takibinde yeni siparişin sipariş nosuna tıklayınca verdiğin siparişler gözüküyor listede varsa ümit var demektir bence ama kesin sonuç kargo gelince

herkes hala burda sipariş verenler zaferi kazandı şimdi siparişi veripde ürünü stokta kalmayanlar yenildi ben gibi peki durum kaça kaç bitti bilen hala kemerlerin stoğunu tüketenleri merak ediyorum arkadaşlarr kaç tane sipariş verdi milletde bittii iyi gecelerr herkeseee

sipariş takibinde yeni siparişin sipariş nosuna tıklayınca verdiğin siparişler gözüküyor listede varsa ümit var demektir bence ama kesin sonuç kargo gelince

aynen inşallah hepimizinki eksiksiz gelir en azından netin başında bukadar saat bekliyoruz deysin hakkımız aslında hakkımız daha fazlada olsun hepimizin gazası mübarek olsun kızlar ben çıkıyorum hepimize tatlı rüyalar mışıl mışıl uyuyalım iyi geceler by

slm kızlar ben sparişi verdim kemer de atmıştım sepete hata vermeden önce..siprişgitti ama son durumu bilmiyorum faturada gözüküydu

ben pek sipariş toplayamadığım için vermedim siparişi
ama kemerin kalmadığına üzüldüm ondan 2 tane sipariş almıştm

Son düzenleme:
arkadaşlar bu avonun sitesine girence k13 mini katolog yazıyo yaa onda neler var benim bilgisayar açmıyoda size zahmet olmazsa yazabilir misiniz acaba

ßende girdim siparişlerimiii

ßi kaç ürün stokta yok ama ay sonuna kadar tekrar sipariş girdiğimde bakarım tekrar
ßu ay herkese bol SatışLar kızLarrrr..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar çok şükür verdim siparişi 426liralıkkk ohh rahatladımmm
maşallah canım ilk günden süper....bizlerde görürüz o rakamları inşallah...

sipariş güncelleyince diyo canım stokta kalmadı diye deli oldum yaa müşterim kaç aydır o cüzdanı bekliyodu çantasıyla çanta var cüzdan yok ogfffffff:2:
bu stokta kalmadı yazısı yalnızca indirim broşürü ürünlerindemi çıkıyor ?daha önce katalogdan verdiğim siparişlerde öyle bi yazı çıkmadı ve bir kaç ürünüm gelmemişti.yoksa yeni bi uygulamamı her üründe artık çıkıyormu?.

siparişlerde görünüyor canım birazcık ümitleneyim o zaman

herkeze hayırlı ve uğurlu olsun stoksuzluk yaşamayalım inş kızlar :80:
Amin inşAllah canım

arkadaşlr bu 1 alana 2 parfüm hediye olanların bir tane kodu mu girmem gerekiyor yoksa 3 tane birden mi
istediğin ürünlerin kodunu tek tek yazıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…