- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.941
inceltici kemer ve yılan görünümlü cüzdan kalmamışş çok sinirlendim
nerden öğrendin canım telefonlamı sorgulattın? yoksa siperiş girincemi kalmadaı diyor?
ben site çökmeden önce sepete eklemiştim.site gelince sepettekileri onayladım.haliyle uyarı yazısı görmedim şansamı kaldım şimdi?:26:sipariş girerken yok diye uyarıyor üst tarafta kırmızı yazı ile
nerden öğrendin canım telefonlamı sorgulattın? yoksa siperiş girincemi kalmadaı diyor?
ben site çökmeden önce sepete eklemiştim.site gelince sepettekileri onayladım.haliyle uyarı yazısı görmedim şansamı kaldım şimdi?:26:
sipariş takibinde yeni siparişin sipariş nosuna tıklayınca verdiğin siparişler gözüküyor listede varsa ümit var demektir bence ama kesin sonuç kargo gelince
arkadaşlar bu avonun sitesine girence k13 mini katolog yazıyo yaa onda neler var benim bilgisayar açmıyoda size zahmet olmazsa yazabilir misiniz acaba
maşallah canım ilk günden süper....bizlerde görürüz o rakamları inşallah...kızlar çok şükür verdim siparişi 426liralıkkk ohh rahatladımmm
bu stokta kalmadı yazısı yalnızca indirim broşürü ürünlerindemi çıkıyor ?daha önce katalogdan verdiğim siparişlerde öyle bi yazı çıkmadı ve bir kaç ürünüm gelmemişti.yoksa yeni bi uygulamamı her üründe artık çıkıyormu?.sipariş güncelleyince diyo canım stokta kalmadı diye deli oldum yaa müşterim kaç aydır o cüzdanı bekliyodu çantasıyla çanta var cüzdan yok ogfffffff:2:
sipariş takibinde yeni siparişin sipariş nosuna tıklayınca verdiğin siparişler gözüküyor listede varsa ümit var demektir bence ama kesin sonuç kargo gelince
Amin inşAllah canımherkeze hayırlı ve uğurlu olsun stoksuzluk yaşamayalım inş kızlar :80:
istediğin ürünlerin kodunu tek tek yazıyorsun canımarkadaşlr bu 1 alana 2 parfüm hediye olanların bir tane kodu mu girmem gerekiyor yoksa 3 tane birden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?