- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.761
kutlarım seni
arkadaşlar site açılmışken hemen sipariş vereyim lütfen cevaop yazsın bilen arkadaşlar fırsat köşesinde belirginleştirici kaş jeli var ya onlar nasıl dark brown bide light brown yazıyor hangisi iyi yani ne demek onlar lütfen cevap
bende aşkitom yeni yıl katoloğundan almayı düşünmüyorum tabii müşteri olursa veririm
ama k 12 fiytları cıktı korktummm öyle faturanır diye
aslında önce bende yılbaşı katoloğunu beklicektim hani merakla bekleniyordu ya.sonra düşündüm panaromada ne oluyosa gelecek kampanyada onlar oluyor.bu panaromada zaten 12 tane paket var onlara birkaç tane daha eklenecek bence.yani pekde güzel olmayacak gibi geldi (yani inşallah güzel olmaz)onun için bu ay indirimlerden yararlanmak istedim canım
kızlar üzülmeyin siz giremediğinize göre kimse giremiyodur zaten.bu gece biraz geç yatın gece yarısı sakin olur bence.yarına bırakmazsanız sizede kalır bence:)
inşallah kalır mavişciğim. müşterilerimin indirim broşüründen çok istedikleri şeyler varkızlar üzülmeyin siz giremediğinize göre kimse giremiyodur zaten.bu gece biraz geç yatın gece yarısı sakin olur bence.yarına bırakmazsanız sizede kalır bence:)
kızlar üzülmeyin siz giremediğinize göre kimse giremiyodur zaten.bu gece biraz geç yatın gece yarısı sakin olur bence.yarına bırakmazsanız sizede kalır bence:)
altı üstü kemr siparişedicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?