• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

:84::84::84::84::84::84:ya bırakın avonun yakasınııı üfff:37::37::37:kızlarrrrr çok sinirlendim. temsilcilerimim siparişleri var indirim broşüründen hemde kalmazsa ya stoktaaa

ösym sayfasına milyolarca kişi aynı anda giriyo o bile bu kadar çökmüyo. eh be avon:47:

arkadaşlar site açılmışken hemen sipariş vereyim lütfen cevaop yazsın bilen arkadaşlar fırsat köşesinde belirginleştirici kaş jeli var ya onlar nasıl dark brown bide light brown yazıyor hangisi iyi yani ne demek onlar lütfen cevap

arkadaşlar fırsat köşesindekiler bize geliş fiyatlarımı yani o fiyatları ödiycez dimi

bende aşkitom yeni yıl katoloğundan almayı düşünmüyorum tabii müşteri olursa veririm

aslında önce bende yılbaşı katoloğunu beklicektim hani merakla bekleniyordu ya.sonra düşündüm panaromada ne oluyosa gelecek kampanyada onlar oluyor.bu panaromada zaten 12 tane paket var onlara birkaç tane daha eklenecek bence.yani pekde güzel olmayacak gibi geldi (yani inşallah güzel olmaz:62:)onun için bu ay indirimlerden yararlanmak istedim canım:38:

aslında önce bende yılbaşı katoloğunu beklicektim hani merakla bekleniyordu ya.sonra düşündüm panaromada ne oluyosa gelecek kampanyada onlar oluyor.bu panaromada zaten 12 tane paket var onlara birkaç tane daha eklenecek bence.yani pekde güzel olmayacak gibi geldi (yani inşallah güzel olmaz:62:)onun için bu ay indirimlerden yararlanmak istedim canım:38:

birazda ben ayarttım seni galiba ama iyi yaptın emin ol:92:

kızlar üzülmeyin siz giremediğinize göre kimse giremiyodur zaten.bu gece biraz geç yatın gece yarısı sakin olur bence.yarına bırakmazsanız sizede kalır bence:)

kızlar üzülmeyin siz giremediğinize göre kimse giremiyodur zaten.bu gece biraz geç yatın gece yarısı sakin olur bence.yarına bırakmazsanız sizede kalır bence:)

aslında ilk dakika girecektim ama komşu geldi lafa tuttu 20 dk geç girdim.giremedim bu yüzden zaten uyku tutmaz beni.2 arkadaşımında siparilerini ben girecektim onlarda net yok diye .inş stoksuzluk yaşamayız.

Back