Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın kızlarrrrrrrr =)

günaydııın:))canım sen hiç uyumuyormusun ya??dersmi çalışıyosun ne yapıyosun bu saate kadar şimdi genç olduğundan farketmiyosundur ama sana nacizane tavsiyem gece 22 ile 3 arası uyumuyorsan uykudan hiç fayda alamazsın tatlım.çünkü 3 ten sonra cilt kendini yenilemez.gerek sağlıklı bir beden gereksede güzel bir cilt için buna ihtiyacın var canım.bak sonra 30 yaşına gelince 40 gösterirsen karışmam ha:)

canım bu jel göz kalemini yabacı forumlarda okudum acayip memnunlarmış, renk vermesi mac,urban decaydan bile daha iyiymiş, tam kömür siyahı diyolar, birde cok kolay sürülüyomuş, çok methediyolar yabancı forumlar,bende yılbaşı katalogunda olursa grisini alıcam.....umarım parlak gridir..... siyahı için yorum yapmışlar, elinizde girisi varsa onun için de yorum yaparmısınız yazdım, varmış ama daha yapmadılar , yaparlarsa yazarım buraya grisini de olurmu canım.inşallah yılbaşı katalogunda indirimde olur yaa

bu jel göz kalemi super shockun bi göz kalemi cıktı jel göz kalemi diyo omu???

bulgaristan katoloğundaki şu rujun rengine bayıldım bizde neden yok bu tam benim rengim

tatlım şimdi senin için baktım bak flormarın 502 nolu rengi işte tam bu renk. şu an elimde ve renk aynı.... yalnız şu var, avondaki dikkat ettiysen dudağa sürülünce biraz daha frostlaşmış,seffaflaşmış..... benim elimdeki dudaga sürülünce de aynı bu baskın rengi veriyo....ben kullanamıyorum....avondaki gibi olsa kullanırım ama sürülünce pigmentasyonda en ufak bi azalma olmuyo,dolayısıyla çok baskın bi ton çıkıyo ortaya.... çok nadir , böyle krem veya yeşil tonları giyersem kullanıyorum, o da sadece pıt pıt dokunduruyorum, cünkü dediğim gibi rengini aynen veriyo.... ama görünüş olarak tıpatıp aynılar. bi makyaj gurusu olarak konuşuyorum bak...... umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım

Son düzenleme:
eeeesssssss bu arada nasısın canımmmm özlemişim senide

canım benimm bende seni özledim kız

napim cnm ya benim evde net yok anneme geldikçe direk buraya giriyorum annem artık yeter bırak şu laptpu diyo :)))

sürekli takipteyim evimde olsa sabah akşam girerim heralde napim yaramaz kızımla uğraşıyorum işte...,

kızlaarr az önce sipariş gircektim güneş gözlüğü stokta kalmamışş 4 tane istedim 4 tane daha isticektimm elinde olan var mı hani sipariş edipde iptal olan felaaan :26:

Son düzenleme:

Hmm iyimiş o zaman siyahından alayım.
Bu ay 2 renk girmiş zaten biri siyah biri parlak gri gibi bir renk ayrıca dörtlü farlarıda güzele benziyor.:)

kuzummm..... ben de öyle ...bi ara netim yoktu... bööle bi eksik hissediyodum kendimi....meraklanıyorum giremiyorumya :))))

Hmm iyimiş o zaman siyahından alayım.
Bu ay 2 renk girmiş zaten biri siyah biri parlak gri gibi bir renk ayrıca dörtlü farlarıda güzele benziyor.:)

güzel duruyo dimi? farlarını kullanmıyorum ama bu jel eyelinerını mutlaka almam lazım..... sürümünü falan cidden çok methediyolardı.belki ilerde başka renkleri de gelir.

güzel duruyo dimi? farlarını kullanmıyorum ama bu jel eyelinerını mutlaka almam lazım..... sürümünü falan cidden çok methediyolardı.belki ilerde başka renkleri de gelir.

Keşke mor rengi olsa ne güzel olurdu.:)
Bir de ambalajı çok güzel Anew'ün jel kalemini aldıydım ama memnun kalmadıydım ucu inceydi bu kalın duruyor.
Hele benim gibi eyeliner kullanma özürlü biri için bu jel göz kalemi süper olabilir.:)

Ecemnaz'cım k13 kataloğunun 79. sayfasının yanında erkek kol saati olan sayfanın arkasındaki sayfada yer alıyor anlatımım kötü oldu ama napayım sayfa sayısı yok.

sağol canım anladım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…