Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

birşey olmaz cnm iade düşülür 1-2 gün içnde iade olduğu içn faiz koymaz

bence kapatamıyodur cnm.. boşuna üzülme sinirini de bozma.. senin temsilcilerini de satışını da kapmak istiyolardır cnm.. takılma salla gitsin her dediklerine de inanma.. avonu ara öğren boşuna stres yapma

arkadaşlar bişey sorcam sizlere ben avona yeni üye oldum ilk siparişlerimi verdim geldi ama bnm siparişlerimi ben vermedim takım öncüsümü nedir cok cahilim daha anlayamadım bunları o verdi işte ama benim sipariş etmediğim ürünleride yazdırmış fazladan ürün geldi bana ben öğrenciyim hesabımı kitabımı ona göre yaptım ztn ilk ay oldugu için fazla siparişte veremedim kadını aradım söyledim niye fazladan ürün geldi diye bana dediği şey sen iş bankasından otomatik hesap açtırcaksın 150lira üstü olmayınca hesap bi sonraki aya atmıyo daha kısa zamanda ödemen gerekiyo dedi ben anlamadım bu işi saçma geldi bana doğrumu bu öğrenmek istiyorum?

yaa ben bu takım öncülerine küfür etmek istiorum bende takım öncüyü nie böyle yapmıorm burdan forumdan bile temsilci yaptm birine daha fazla sipariş bilmem ne girmedm
iade yap fazla gelenleri cnm 150yi doldurmak içn yapmştr sen işbankasından hesap açınca 30 gün olcak onun vadesi açtrmaynca 15

Son düzenleme:
ilkşahcım bende bir zaman şehir dışındaydım 2 kampanya sipariş vermedim 3. kampanya yetiştim yani çıkışım olduğu ay kampanyanın ilk haftasıydı henüz tö beni arayıp hemen sipariş vermelisin soraki haftalar olmaz yoksa çıkarsın dedi bende saçma sapan aldım bişeyler ama bu içime dert oldu sora acaba böyle bişey varmı?

cok teşekkür ediyorum sağol canım iadeyi yeni sipariş verdiğimde gelen ürünlerlemi göndercem ve ben netten kendi siparişlerimi kendim veremiyomuyum takım öncümle hiç görüşmeden herşeyi halletmek istiyorum resmen enayi yerine koydu beni

Bir şey sormak istiyorum ben de kızlarrrr:26:

Ben bu kremi çok seviyorum ama katalogta göremiyorum kızlarrrr yok mu acaba artık?;

Gliserinli el kremi sanırım satıştan kalkacak en son üründür.
K13'te sondan bi önceki sayfada var 3 tanesi 12 liraya satışta:)

Bu konuda beni bilgilendirebilecek bir arkidiş yok muu

shevcer cnm takım öncün doğru diyor ama fazldan senin adına ürün giremez normalde 75 tl lik ürün alırsan kargo ödemiyosun ama 75 ten az tutarsa 7,5 tl lik kargo bedelini ödüyosun diğer vadeden ona neymiş allasen? ödeyecek olan sensin. ben hiç o vadeye takılmadım daha hiç o kadrlık ürün bile sipariş etmedim genelde sırf kendime alıyorum anca 75 doluyo
takım öncüleri bazen saçmalıyor benmki de geçen ay kendince bi erkek parfümü eklemiş siparişime hemen çıkardım napim ben parfümü alla alla! insan bi sorar.
sen takılma onlara cnm ama benm bu kargodan fena halde cnm sıkıldı, bugün de gelmedi kargo peşinde koşamıcam nerde olduğunu bile bilmiyorum ufak bebeğim var üstelik çalışıyorum kaç kez telefon ettim gönderdiklerinden fazla tel parası tutacak! sırf şu kargo yüzünden bırakırım ben avonu bırakırsam eğer yetti cnma kaç gündür.

evet o 75 tl meselesini bende biliyorum bi onu doğru rakamla söyledi oda heryerde yazıyo ondan söylemiştir zaten onaneyse benim vademden fln ilk aydan sinirlerim bozuldu valla ya

3. kampanyanın son gününe kadr sipariş verebilrsn cnm

herşeyi kendin yapabilrsn cnm takım öncüne muhtaç değilsn

evet o 75 tl meselesini bende biliyorum bi onu doğru rakamla söyledi oda heryerde yazıyo ondan söylemiştir zaten onaneyse benim vademden fln ilk aydan sinirlerim bozuldu valla ya

cnm, diğeri de doğru ama sana sorması lazımdı bak istersen iade edebiliyosuyn ben hiç etmedim ama sen kızlara sor onlar iade ettiler eer faturalanmadıysa avonu arayıp iptal de ettirebilirsin siparişini.
sıkma canını daha ilk aydan sonra onunla muhatap olmak zorunda kalmıcan
kendi siparişini kendin verceksin internetten

bende takım öncüsüyüm. kendi çıkarları için insanları mağdur eden takım öncülerine küfür etmek beimde hakkım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…