Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Arkadaşlar eskiden Avon'un Solutions serisinde yüz peelingi vardı demin kataloğa bakındım ama sanırım kalkmış yok.
Onun yerine Clearskin Professional serisinde gözenekleri derinlemesine temizleyen arındırıcı peeling var ama benim cildim kuru bu ürünü alıp sadece siyah noktalara uygulasam yine aynı peeling işlemini görür mü?
Evde Anew'ün peeling etkili arındırıcısı var ama bende pek bir işe yaramadı annem kullanıyor o gayet memnun

kızlar bugün inanılmaz birşey oldu. benim takım öncüm ve bss birlikte çalışıyolar. temsilci tavsiye formu almak için dükkanlarına gittim. beni oturttular ve bssm çok iade yaptın ekibinle birlikte bu yüzden senin iadeni kapattım artık iade yapamıycaksın. gönderdiklerin sana geri gönderilecek dedi. 4 kişi toplam 345 tl iade yapmışız diye. ben bunu yapmaya hakkın yok dedim. ben 15 yıldır bu işi yapıyorum bölge satış sorumlusuyum herşeye hakkım var dedi. bayağı bi tartıştık. o zaman ekibimde bende avonu bırakıyoruz dedim. oda bırak zaten bu kadar iade ile bana kârın yok dedi. ki ilk kez bu kadar büyük bi iade yapmıştık. sonuç olarak bana tevsilci tavsiye formu vermedi. vermiyorum dedi. ben oradan çıktıktan sonra avonu müşteri hizmetlerini aradım. bu durumu gerekli kişilere bildiricez dediler. ya çok sinir oldum. bankaya para yatıracaktım faturanın son günüydü unuttum sinirden falan. bss diye avon hiç bişi yapmıyo. daha öncede şikayet etmiştim. başka bi bss ye de geçemiyomuşuz. ben bu kadının yüzxünden bırakıcam galiba bu işi. dün mesaj attılar tö ile birlikte, perşembe saat 3e kadar siparişlerinizi girin diye. bende son gün cuma saat 16 bu yaptığınız doğru değil dedim. gecede öyle bi mesaj trafiğimiz oldu. herşeyi çıkarları için yapıyolar bende susmuyorum diye böyle oluyo. daha ilk kampanyamda adıma fazla ürün girmişlerdi. tö benimle başedemeyince bssye pas atıyo. napacam kızlar ben ya. bırakmakta istemiyorum. ama bunlarla muhatap olmakta istemiyorum. off yaaa

mltm44'cüm bence hiç onlarla muhatap olma siparişlerini internetten gir.
Kampanya bitiş tarihleri zaten katalog arkasında yazıyor banada bss'den mesaj geliyor son gün salı diye falan ben kaale almıyorum.:)
Zaten bss ile muhatap değilim ürün iade mi de yaparım siparişimi de istediğim tarihte veririm kimse bana karışamaz.
Benim muhatabım direkt Avon'dur ayrıca yöneticileride şikayet etmem gerektiği durumlarda bi güzelde şikayet ederim.
Beni Avon'a üye yapan kişi kendisi bölge sorumlusu idi sırf bu çıkarlar yüzünden müdürlerle tartıştı ve Avon'dan ayrıldı hemde ayrılırken 700 üyesini birden çekti.
Avon yöneticileri sonra çok pişman oldular ama iş işten geçmişti.

Bir de şu var neden bu kadar ürün iadesi yaptın yani hatalı, bozuk ürün mü geldi noldu?
Eğer böyle birşey varsa Avon bunu sorgusuz, sualsiz almakla yükümlüdür.

canım ben ürünlerimi kendim giriyorum zaten onlara sipariş verdiğim yok. ilk siparişi onlar veriyolardı. sonrakileri ben girdim. ben temsilci tavsiye formunu onlardan almak zorundayım. başka bi yerden alamıyorum. onu almaya gittim. geçen hafta beni aradı çok iade yaptınız bir daha olursa iadeni kapatırım dedi. bende dikkat ederim dedim ve ondan sonra iadede yapmadığım halde kapatmış.neden iade bu kadar çok oldu? bazılarını üç kampanya önce istemiştim yeni geldi haliyle müşreti vazgeçti. bazılarınıda ekibim henüz yeniydi ve son hafta sipariş girdik. müşterileri genelde üni. öğrencisi paralarını alamayacağını anlayınca iade ettiler. bazılarıda ellerinde kaldığı için ettiler. öyle oldu. ya istediğim kadar iade yaparım. burda okuyorum bir kerede sadece bir kişi 400tl iade yapıyo. ben 4 kişi 345 yapmışım. bunun için bu kadar tantanaya gerek var mı? ve ilk kez bu kadar büyük bir meblağ olmuş. onlarla normalde görüşmüyorum ama bu form işi mecbur bırakıyo. ne toplantılarına katılıyorum ne bişi. temsilci tavsiye formu yalnızca onlarda var. ve üye yapınca o formu onlara vermek zorundayım işlemi onlar yapıyo.

Tabi ben üye falan bulamadığım için hiç muhatap olmuyorum senin için üzüldüm ya seni mağdur durumda bırakmışlar.
11 senelik Avon üyesiyim hiç böyle bir sorun yaşamadım gerçi beni üye yapan kişi dünya tatlısı bir insandı her sorunumla ilgilendi asla böyle çemkirmedi.
Üyelikten çıkıp sonra farklı biri vasıtasıyla yeniden üye olabiliyor musun?
Bss'lerin derdi çok satış olsun hele şimdi yıl sonu ya satış limitleri tutturulsun bazıları baskı bile yapıyor şu kadarlık satacaksın diye Allah akıl fikir versin.
Senin şanssızlığı bss'lerin kötüsüne düşmüş olman sanırım çok anlayışlı işleri zorlaştıran değil kolaylaştıran insanlarda var keşke herkes öyle olsa o zaman insanın şevkide artar.

bu renk bana gitmezmi ebru?çok hoşuma gidiyor benimavatarda kullandığım fotoda rujsuzum yani zemin rengi o renk canım.sence nasıl olur?

bence çok yakısır cnm ama avonda görmedim bu rengi birde avonun numune rujlarından istedim istediğim gibi değil bu resimdeki hangi marka bakim özelden mesaj atim sana :))

ya üyelikten çıkmam için 6 ay sipariş girmemem lazım. 3 ay girmezsem ekibim benim takım öncümün altına geçecekki onların bu kadınlarla muhatap olmasıı hiç istemiyorum. ondan sonra bi üç ay daha sipariş girmemem gerekiyorki üyeliğim tamamen düşsün. çok uzun iş canım. bende takım öncüsüyüm. hırslarım yok para gelecek prim yatacak umrumda değil. hatta üyelerimden biri 545tlde kalmıştı yemek takımı alması için kendi siparişlerimi bile ona verdim bu kadar yaklaşmışken kaçırmasın diye. bunlara nerden düştüysem şans yokki bende. şikayet ettim ama benim 6 temsilcim var sadece oysa kadın bss yarışamam bile. avonda en fazla onu uyarır hiç bişi olacağını sanmıyorum.

Ne yazık ki canım uyarıdan öteye gitmiyor şöyle caydırıcı bir uyarı gelmiyor.
Allah kurtarsın ne diyeyim işin zor

Off ya k13'teki Anew ürünlerinin hepsi hediyeli programa dahil sanıyordum meğersem sadece 17. sayfaya kadar çok ayıp kınıyorum.
3 tane Anew siparişim vardı ama biri 18. sayfadan olduğu için güme gitti 2 tane daha sipariş bulmam lazım pembe saat pek hoşuma gitti.

bi çıkarları vardır cnm fazla yükselmeni istemiyolardır.. seni yıldırıp altındaki temsilcileri kendilerine almak istiyolardır.. zaten bu hesaplarla öyle büyümüşlerdir.. bence bozma moralini.. iadelerin kapanması olayını da direk avon'dan araştır ve açtırmaya çalış.. açarlar bence.. sonuçta iade kargosu bile ücretsiz adamlar ürünleri piyasada dolansın istiyolar.. kendi işine bak sen salla onları..

bu arada toplam satışınız neydi cnm..

düşün ben 2 kampanyada toplam 180 tl satışa 60 tl iade yaptım.. ürünleri beğenmediğim için..

6 temsilci de gayet iyi bence cnm.. daha da çoğalır bence temsilci sayın.. öyle olacağını düşünmeseler sana takılmazlardı..

Son düzenleme:
Bayanlarr size birşey sorcam yaa.. Ben 2 gün önce avon'a üye oldum temsilcilik için.Temsilcilik numarasının gelmesi için ilkten sipariş vermek gerekiyomuş heralde.Bana ilk ne yapmam gerektiğini söylerseniz ona göre hareket etmek istiyorum.. Temsilci numaram olmadan nasıl sipariş vercem

canım temsilci numaran cep telefonuna msj gelio nerden üye oldun kimlik fotokopini gönderdnmi göndermedysen üye olamazsn

Son düzenleme:

ne saçma birşey ben bu ay 1200 tllik iade yaptım kimse sormadı iade sistemi kapatma die birşey mümkün değil kandırıolr seni cnm yok öyle birşey aptalmı bunlar yaa insanları kullanıolr

canım temsilci numaran cep telefonuna msj gelio nerden üye oldun kimlik fotokopini gönderdnmi göndermedysen üye olamazsn

avonun sitesinden formu doldurmuştum ve ertesi gün bi bayan aradı beni takım öncüsüymüş buluştuk kimlik fotokopimi falan istedi ona verdim onları..

toplam satış 900küsür canım. ben herşeylerine muhalefetim. beni postalamaya çalışıyolar. temsilcilerinin çoğu koyun gibi ne derlerse yapıyolar. ben yapmıyorum. ondan herhalde. iademi kpattığınada inamıyorum yapabiliyo mu bilmiyorum?

ne saçma birşey ben bu ay 1200 tllik iade yaptım kimse sormadı iade sistemi kapatma die birşey mümkün değil kandırıolr seni cnm yok öyle birşey aptalmı bunlar yaa insanları kullanıolr

ya diyorum millet 400 500tl iade yapıyo. olmaz öyle şey diyo barbar bağırıyo. 1200tlye ses etmeyen avon 300e ne diyecek demi ilkşah ya. ben bu kadınlardan nasıl kurtulacam. üff bıktım ha. bazen lanet olsun deyip bırakmak geliyo içimden.

ilkay sen bilirsin soruma cevap yazabilirmisin cnm?benim iadeler vardı,düşünce geriye 0.90tl kaldı sırf onun içinde bankaya gitmiyim dedim bugün son günüydü ödemenin.sipariş vericem 2-3 gün içinde yine ama şimdi siparişleri ödemem geçti diye yollamazlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…