- 16 Şubat 2009
- 2.700
- 165
- 363
- 41
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.021
raisin winede benziyor sanki?ne dersiniz arkadaşlar vino disco mu raisin winemi daha hoş
raisin winede benziyor sanki?ne dersiniz arkadaşlar vino disco mu raisin winemi daha hoş
Canım daha k13 siparişleri verilmeye başlanmadı açıkcası ben o yüzüğü görmedim nasıldır bilmiyorum.
Ama ruj konusunda amethyst'i öneririm çok güzel bir pembe vino disco kırmızı renk yani bende kırmızı tonları güzel durmadığı için o tonları pek kullanmıyorum.:)
rich berry:morumsu bi ruj ben begenmedim dudakta duruşunu.
ametisyh:koyu pembe ama öle çart değil yani tatlı.
vino disco;kahverengi kırmızımsı bi ruj ama çok güzel ama iddalı bi renk.günlük için..hafif sürersen olabilir ama..
canım o dediğin renge şimdi katalogta baktım da baskıdanmı bilmem hiç dudak rengine benzemiyor.onların içinde vino disco biraz daha yakın görünüyor o renge.ama tabi katalogta ki gibi çıkmayabilir
cnm k 13teki rengini diyorsan hiç dudaktaki rengi değil çok yanıltıcı bir renk bende numunesi denk gelip denediğimde almaya karar verdim en çabuk biten ilk numıune rujumdu yani :) ama dediğim gibi dudak rengi bi ton ama hafif pembeliğide var şöyle söyliyim k 13 kataloğu varsa onda sayfa 92 yi aç model üzerinde var ama pembe bir renk gibi sanki ona çok yakın bir ton pink sunrise cnm .....tam günlük bir renk
k 12 kataloğu yazıcaktım cnm sayfa 92
mavis81 cnm senin için yükledim bu fotoyu :))
ebrucum harikasınistediğim renge çok çok yakın özellikle ağzını hafif açmış olan varya işte o:13:varmı avonda bu renk canım
colortrend raisin wine sölediğin renge çok benziyor canım
teşekkür ederim tatlım bu ay mutlaka alıcam umarı yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?