Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

raisin winede benziyor sanki?ne dersiniz arkadaşlar vino disco mu raisin winemi daha hoş

O renkler daha kırmızıya bakıyor gibime geldi.
Ama dudak rengi olarak geçen k12'de indirimde olan gold rujların pembe ambalajlı olanlarında Luxurious Blush rengi uçuk bir pembe hafif parıltılı bu ay bir arkadaşım aldı ondan gördüm çok hoşuma gitti bir daha indirime girdiğinde bende alacağım.
Bi de k13'te 56. sayfada Anew'ün yeni rujları girmiş katalogda mankenin dudağındaki renkte çok güzel duruyor.

raisin winede benziyor sanki?ne dersiniz arkadaşlar vino disco mu raisin winemi daha hoş

ikiiside çok güzel aslında canım.ama vino disco yu günlük kullanmak biraz zor iddalı bi renk çnkü ama hafif sürersen olur.
raisin wine kiremet rengi güzel bi renk.sarısınsın galiba sanada yakışır her iki renkte.

Arkadaşlar k13'te yeni satışa giren sayfa 39'da yer alan fırçalı rujlardan pink radiance ile shimmered renkleri arasında kararsız kaldım sanki shemmerek lilaya bakıyor gibi sizce hangisi daha hoş gözüküyor.

Bi de bu ay satışa giren jel göz kalemi çok hoşuma gitti ambalajı falan çok hoş gözüküyor inşallah kendide güzeldir.:)

elimizde katolog varya ordan bakabilir ve daha önceki katologlarda olabilir getirtmiş olan olabilirmi diye merak ettim..basit duruyor yakın arkadaşlarımdan biri istedi karar veremedik :44:

morsa rich berryden vazgeçtim..vinodanda vazgeçtim çünkü geçen ay bi ruj aldım cırt kırmızı geldi pembeyle karıştırıp anca öle kullanabiliyorum..sürüşü nasıl bazı rujlar mat mat kalıyor ya dudakta bu seri öylemi?kremsi ve kalıcı rujları seviyorum ama katre ve sen ametishy i tavsiye ettiğiniz için düşünebilirim

PrensesPeri'cim valla ColorTrend'in rujlarını çok tavsiye etmem onun yerine diğer rujlarını öneririm.
Nedense ben ColorTrend'in rujlarını pek sevemedim vede kullanamadım ama çok sattım ve memnun kalanda çok oldu bu ayrı mevzu:)

morsa rich berryden vazgeçtim..vinodanda vazgeçtim çünkü geçen ay bi ruj aldım cırt kırmızı geldi pembeyle karıştırıp anca öle kullanabiliyorum..sürüşü nasıl bazı rujlar mat mat kalıyor ya dudakta bu seri öylemi?kremsi ve kalıcı rujları seviyorum ama katre ve sen ametishy i tavsiye ettiğiniz için düşünebilirim [/QUOTE]

vino aslında cart kırmızı değil,kırmızı kahve renk karışımını düşün çok hoş aslında!!
çok kremsi değil ama matta değil sürümü kolay.ama öle 8 -12 saat arası kalıcıkta bekleme tabi.ama diğer avon rujlarına göre daha kalıcı bence.

canım o dediğin renge şimdi katalogta baktım da baskıdanmı bilmem hiç dudak rengine benzemiyor.onların içinde vino disco biraz daha yakın görünüyor o renge.ama tabi katalogta ki gibi çıkmayabilir

cnm k 13teki rengini diyorsan hiç dudaktaki rengi değil çok yanıltıcı bir renk bende numunesi denk gelip denediğimde almaya karar verdim en çabuk biten ilk numıune rujumdu yani :) ama dediğim gibi dudak rengi bi ton ama hafif pembeliğide var şöyle söyliyim k 13 kataloğu varsa onda sayfa 92 yi aç model üzerinde var ama pembe bir renk gibi sanki ona çok yakın bir ton pink sunrise cnm .....tam günlük bir renk

k 12 kataloğu yazıcaktım cnm sayfa 92

pinksunrise nude bi renk canım yani pembe alt tonlu kahve gibi duruyor dudakta.aslında günlük kullanmak için süper bi ruj ama birazda dudagının rengide önemli nude rujlarda eger çok koyu pembe bi dudagın varsa ruj kendini göstermiy,ancak parlatıcı gloss kulllanman geekiyor.sarı saçlı bayanlar koyu göz makyajında bu renk tonunda rujlar kullanmayı tercih ediyorlar.

bu renk bana gitmezmi ebru?çok hoşuma gidiyor benimavatarda kullandığım fotoda rujsuzum yani zemin rengi o renk canım.sence nasıl olur?

bu arada senin avatarda kullandığın fotoda göz altı aydınlatıcısı var gibi.sanırım sendede yoktu aydınlatıcı sen ne sürdün peki ?çok aydınlık durmuş canım

selam hatunlar bugün inş kargom gelicek k 13 panoramasında müşterilerinize göstermeniz için fırsatlardan indirimlerden oluşan mini bi katalog bastık nev'inden bişi yazıyodu o mu gelcek acep diyorum hadi hayırlısı bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…