- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.001
selam kızlar..bol satışlar
arkadaşım k13 de sayfa 77 deki 3 lü yüzükten almak istiyor.getirten memnun kalan varmı?sanki uyduruk bişimiş gibi geldi bana :44:
bide k 13 de yine s35 deki rujlardan ric berry amethsy vino disco renkleri hoşuma gitti bu rujlar nasıl?renginii güzel veriyormu dudağa? şimdiden teşekkürler
kızlar avon bu ay k13de fiyat listesi yollamadı biliyosunuz...sitedede k12ninki var..
geliş fiyatını nasıl hesaplıyoduk kızlarr konuşulmuştu ama unuttum...
LÜTFEN BİRİ SÖYLESİN LAZIM GELİŞ FİYATINI NASIL BULUYODUK...???
selam kızlar..bol satışlar
arkadaşım k13 de sayfa 77 deki 3 lü yüzükten almak istiyor.getirten memnun kalan varmı?sanki uyduruk bişimiş gibi geldi bana :44:
bide k 13 de yine s35 deki rujlardan ric berry amethsy vino disco renkleri hoşuma gitti bu rujlar nasıl?renginii güzel veriyormu dudağa? şimdiden teşekkürler
bulgaristan katoloğundaki şu rujun rengine bayıldım bizde neden yok bu tam benim rengim
Arkadaşlar malum k13'te tüm Anew ürünlerinde indirim var.
Anew'ün +25 yaş olan serisinin ikisi bir arada olan temizleme jeli nasıl kullanmış olanınız var mı?
Yani onu kullanınca toniğe gerek kalıyor mu eğer hem temizleme jeli hemde tonik işlevi görüyorsa almayı düşünüyorumda
Esperanza'cım 28 ekimde verdim cumartesi öğlen üzeri geldi.:)
katrecim ben geçen ay almıştım.gece kremi gündüz kremi göz çevresi birde o dediğin temizleyiciyi.hepsi 25+ anew.içlerinde sadece göz çevresiyle biraz problem yaşadım(gözlerim kızarıp yanıyodu ama şimdi ınada alıştım)diğer hepsi güzel canım.tam olarak jel gibi değil cildini germiyor onun için toniksizde kullanabiliyorsun tatlım
kızlar sizlere bir sorum olacak bir parfüm iadem var ama kutusunu attım sanırım kutusuz iade olurmu daha önce deneyeniz varmı ?
kızlar hani kendi dudak rengimiz varya hafif kırmızımsı durur rujsuz hali yani.işte o rengin çok çok az koyusu oluyor şöyle saten havsında.işte o renge bayılıyorum ben.hem doğal hemde çekici geliyor bana.avonda o renk varmı?hatta ben daha önce kk da sürekli reklam geçen diş beyazlatma ile ilgili bir ürün tanıtan kızın rujunu sormuştum işte o renkti:)umarım rengi anlatabilmişimdir
29 Ekimde sipariş verip ,siparişi gelen varmı????????
satarsn katrecim :)
ben color trend serisinden pink sunrise rengine bayılıyorum ama dudak rengi tam süper duruyorrrrrrrrrrrrrr.
ben color trend serisinden pink sunrise rengine bayılıyorum ama dudak rengi tam süper duruyorrrrrrrrrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?