Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar. avonun rare diamond parfümünü kullanan varmı aramızda ? kalıcılığını merak ediyorum. güzel bir kokumu ?daha önce rare gold u kullandım çok kalıcıydı fakat biraz ağır bir kokuydu.bu parfümde onun kadar kalıcımı acaba ?
merhaba arkadaşlar. avonun rare diamond parfümünü kullanan varmı aramızda ? kalıcılığını merak ediyorum. güzel bir kokumu ?daha önce rare gold u kullandım çok kalıcıydı fakat biraz ağır bir kokuydu.bu parfümde onun kadar kalıcımı acaba ?
evet canim ben bu ay siparis verdim geldi. kesinlikle agir degil ben rare goldu testerdan kokladim baya agir bi koku bence... rare diamondsa gelecek olursak.. ciceksi ama sirf cicek degil oryantal havasi da var.. ben cok begendim zarif bi koku ve kaliciligina sasirdim hep kokusu burnuma geldi kullandigim gun