• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon rare diamond

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar. avonun rare diamond parfümünü kullanan varmı aramızda ? kalıcılığını merak ediyorum. güzel bir kokumu ?daha önce rare gold u kullandım çok kalıcıydı fakat biraz ağır bir kokuydu.bu parfümde onun kadar kalıcımı acaba ?

merhaba arkadaşlar. avonun rare diamond parfümünü kullanan varmı aramızda ? kalıcılığını merak ediyorum. güzel bir kokumu ?daha önce rare gold u kullandım çok kalıcıydı fakat biraz ağır bir kokuydu.bu parfümde onun kadar kalıcımı acaba ?

çiçeksi ve şık bir koku aynı zamanda slip into yu da öneririm kadınsı ve şık kokular :)

evet canim ben bu ay siparis verdim geldi. kesinlikle agir degil ben rare goldu testerdan kokladim baya agir bi koku bence... rare diamondsa gelecek olursak.. ciceksi ama sirf cicek degil oryantal havasi da var.. ben cok begendim zarif bi koku ve kaliciligina sasirdim hep kokusu burnuma geldi kullandigim gun :-)

Bende sipariş verdim bugun. Gelince yorumumu yazarım. Şansa söyledim ne yorumlarını bilirim ne kokusunu :) bakacagz artık

Çok beğendim, bilmeden aldığıma da pişman olmadım :) Başta biraz ağır gibi geldi ama alıştım severek kullanıyorum.

Back