- 30 Ocak 2008
- 11
- 0
- 33
-
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
teşekkürler bayanlar ben bugün loreal inkini aldım sublime bronzer yazıo üstünde 19.90 ytl bakalaım nasıl olucak???
aa bnde alicam cnm ihtiyacim var aynen bende casper gibi oldum ki esmer olmama ragmen nden bilmiorum acayip acildim...1 sendir solaryuma girmiorum kremde kullanmadim busene hic..ama daha once oriflame kullanmistim fena degildi ...sen loreal almissin daha once bi ark almis memnun kalmisti.. sende nasil oldugunu yazarsan sevinirim bende buhfta alim a.s.
ya bu dove'un ürünü yüze kullanılıyor mu ona göre alıcam
canım ben memnun kaldım kullanabilirsin yerimseniben hemde fiyatıda uygun 20 ytl hem yüz hem wücut için kullanılıyor.loreal sublime bronze yazıyor üstündea.s.
cook saoll seker:içelim: netten baktim ztn jeli flnda var ciktigim znm alicam hbrdar ederim seni..fiyati iyiymis ama bilmem burda nekdr neyse yazarim aldigim znm a.s. bir aya kdr istanbula gelicem ztn solaryuma baslicam burda cook pahali yanina yaklasilmiooo tatlicadiarzu
ilk defa böle bişi kullanıcam kıslar:) çok heves ettim şimdi valla anlatmışsınız güsel güzel yerimsenibenben esmerım hangı tonunu almam gerekıyo en koyu olanını sanırım dimi? ya bıde dove'la loreal arasında kaldım.dove u tavsiye edenlerde çok lorelı de.ne yapıyım ben şimcik:bbo: dove un fiyatı ne kadar peki?
tuğçecim peki rengı gitgide kalıcı mı oluyo yoksa banyo yapınca çıkıoy mu?mesela ben yazın güneşlenmek istemıyorum.o yuzden kullanıcam.ama bazı ark.lar terleyınce aktığını kıyafetlere fılan bulaştığını sölemişler.sende yaşıo musun böle bi durum canıkom? bır de sanrım tene iicene yedırıyosun dalga dalga olmasın dıye.havuç gbi olmaktan korkuyorumda :):) teşekkür ederım canım.
gercekten bu lorealın kı ıyımıs cok tavsıe edıolar solarıuma gırmektense kulanmak cok daha ıyı bızde arkdsla almayı dusunuoruz fakat daha sora turunculuk leke gibi etkılerı oluomu cıldım bıraz hassa leke konusundaklava: tugcecım sen almıssın kulandıgın sure ıcınde bunlarla karsılastınmı bırde nemlı ve ısıltılımı ole olsa cok daha ıyı olur dogal bı bronzluk ıcın nekadr kulanıcas kımısı ıkı gunde cok dogal gorundgnu soluo sımdıden cok teskurlera.s. :içelim: