- 9 Mayıs 2007
- 173
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorunla karşılaşmamış olabilirsin canım ama avonun fln sağlık bakanlığından izni yok..elden ele satılıyolar yada netten fln ama kozmetik marketlerde yok!yada küçük dükkanlarda kadınlar katologtan beğendirip sipariş ediyo..eğer bi sorun yoksa neden bu avon sağlık bakanlığından loreal nıvea gibi satış izni alamıyo merak etmişimdir hep CADIARZU
avonu tercih ederim avon saglık bakalıgından onaylı ve reklamlara izin veriliyor oriflame saglık bakanlıgından onaylı olmadıgı için reklamları yok ben avonu tercih ederim avon satış temsilcisyim 4 yıldır sorun yasamadım
Yanlış duymuşsun arkadaşım; tam tersi.avonu tercih ederim avon saglık bakalıgından onaylı ve reklamlara izin veriliyor oriflame saglık bakanlıgından onaylı olmadıgı için reklamları yok ben avonu tercih ederim avon satış temsilcisyim 4 yıldır sorun yasamadım
kızlar ben avon kullandım hiçde memnun kalmadım cevremdede kullananlar var onlarda memnun kalmadı elimiz yüzümü şişiyordu makyaj ürünlerini kullandıgımızda.. fondöten kullanıyordum kokusu kötü ve sivlce, yağ bezeleri oluşmaya başladı 2 gun önce bıraktım daha kullnmıyorum ve en son bi dudak parlatıcısı aldım altında çin malı yazıyor şok oldum:S avon daha kullanmıyorum.. şimdik bi ablanın önerisiyle oriflame ye gectim arastırdım onu bayagı doğal ürünler kullanıyorlar ve insanlar tarafından deneniyor ben kullanmaya başladım cok memnunum kremleri sabunları harika... parfümleri kalıcı hiç ucup gitmiyor :) siz ortamdan gitseniz bile parfümünüzün kokusu orda kalıyor.. abim oriflameden parfüm aldı... çok memnun ordan biliyorum:):) özetle oriflame çok güzell cilde en ufak bi yan etki vs. yapmıyor..:)
ya avonla oriflame kıyaslanmamalı bence cunku ıkısı cok farklı bulvarda
bırı kımyasall bırı bıtkısel kullananlar farkı anlıyor
Yanlış duymuşsun arkadaşım; tam tersi.
Avon'un sadece tarım bakanlığından izni var, sağlık bakanlığı onayını kaldırmış, çünkü avon kimyasal.
Ama oriflame'in sağlık bakanlığından da onaylı, tarımdan da. diğer ilgili isveç bakanlıklarından da. Tercihim Oriflame oldu; Çünkü
1- ürünlerin bileşenleri kimyasal değil
2- ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hayvanların ölümüne sebep olmuyor
3- (şahsi prensiplerim gereğidir) israilî bir marka değil
4- sağlık bakanlığından onaylı
Dpnot: Oriflame'in de düzenli olarak reklamları tv'de ve şehir afişlerinde çıkmaktadır.