arkadaşlar ben eşimi dostumu üye yaptım hep
çünkü zaman geçipte ben bi yerlere geldiğim zaman , bana bize neden anlatmadın neden bilgilendirmedin demelerini istemiyorum. onlarda kazansın istiyorum. yani neden olmasın başkaları kazancana onlar kazansın... yanımda olsunlar birlikte bi yerlere gelelim istiyorum..
ben bir ip buldum bunun ucundan tuttum ve biliorumki bu ipin dier ucu sağlam bi yerde beni düşürmiycek
hedefim ne bilio msunuz 21 agustosdaki ehliyet sınavına gircem.
ehliyetimi aldıktan snra kendime araba alcam
evet kendi paramla
şimdi kendi kazandığım parayla ehliyet kursuna yazıldım okadr güzel bişiki:)
kpss kursuna da kendi paramla gitcem:)
zannettiğiniz gibi öyle çok fazla zaman ayırmanızda gerekmiyor.
zaten eşimizle dostumuzla arkadaşımızla oturup sohbet ediyoruz. arada sadece 5 dk sen napıyosun diye sorduklarında bahsediyorum böyle böyle die . bnde yapamaz mıyım diolar
çnkü ben inandım , boş konuşmuyorum. kimseyi kullanmaya da niyetim yok.... yardımcı olmak istyrm
ya da katalogu gösteriyosunuz istedikleri ürünleri sipariş veriyosunuz gelio dağıtıyosunz. kendi istediğiniz ürünlerde geliş fiyatına gelmiş oluyo.. ayrıca katalogdaki satışlar üzerinde %30 karınız var
ve yaptıgınız üyelerin sormak istediği seyler olunca ilgileniyosunz sadece o kadr ..
lütfen boş konuştumu düşünmeyin ben hacettepe istatistik bölümü 3. sınıf öğrencisiyim şimdi 4 oldum gerçi dönem bitti:) ciddi bi ortalamam var bölüm birincisiyim diyebilirim
21 yaşındayım.
neyse daha ayrıntılı bilgi istyen olursa yardımcı olurum :) ben bişeyleri başarmak istiyorum gelin birlikte başaralım arkadaşlar..