kullanmayın!!avon sağlık bakanlığından onaylı değilmiş bnde kullanırdım rimeli kirpiklerimi döktü şampuanı saçlarımı annemde bi maskesini almıştı yüzünü yaktı hiç bişeyinden hayır yok vede sağlık bakanlığından onaylıda değilmiş.. yabancı bi arkadaşım avon kullandığımı görünce nee bunlardanmı kullanıosun bizim orda işportada satılır kimse yüzüne bakmaz avonun dedii ona göre yani arkadaşlar ben uyarımı yapimmm
arkadaşlar aranızda benim gibi avona karşı dayanamayan zaafı olan kimler var.çoğu kişi memnun olmamasına rağmen ben çok çok memnunum ve aşırı seviyorum yaaaopuyorumnanaktan
cnm lorealde yurtdışında 10 dolar olan ürünler burda 42 lira veriyoruz..internette dün gece avon katoloğunu arıyordum yabancı bi site çıktı karşıma avon katoloğu var ama ne zamanın katoloğu bilemicem ve tek kelime türkçe yok!! neceydi o dil bilmiorum bizim aldığımız yani katologda gördüğümüz ürünlerin aynısı!!!!!! biz 20,25 liraya aldığımız şeyler inanamadım yemin ederim 5euro yazıodu çoğunda...bu ne dedim ya bukadar paraya satılıosa bu ürünler biz neden 3,4katını ödüyoruz??????????? arkadaşa kesinlikle hak veriorum bu konuda ama ahastalıkmıdır nedir yinede sipariş vericeğim ürünler var!!!!!!!!!!!!!!!!!klava:
ben de bunu soracaktım bayanlarbu ayın kataloğunda 4 lü farlar var kızlar alan oldu mu?renkleri nasıl acaba fotolara göre daha koyu mu acaba?ben altın sarısıs tonu almayı düşünüyorumda
hangi site cnm busupershock ve superfull rimelden
açılıp kapanan göz kaleminden
özellikle pro to go rujlardan
düzleştirici saç balmından
jojobalı dudak parlatıcısından
anew spf 15 göz altı kapatıcısından çok memnunum
avon trde çok kötüleniyor ama abd de çok kullanılan ve bazı ürünleri çok da sevilen bir marka.paula begoun diye ünlü bir bayanın sitesine üyeyim ve bütün ürünlerin içerik maddelerini yazarak yorum yapıyor birçok markada.avonda en çok anew alternative spf 25 gündüz kremini önermiş.bir ürün almadan önce mutlaka onun yorumlarını ve makeupalleydeki kullanıcı yorumlarını okuyorum.yine cilt bakım ürünü olarak yeşil serinin nemlendiricisinin güzel olduğunu içeriğinin söylemiş. ben avondan cilt bakım ürünü olarak şu ana kadar vitaminli maske,liv botanicals spf 15 göz kremi kullandım aklıma gelenler bunlar.liiv botanicals göz kreminden memnunum çünkü kavanozda paketlenmemiş yani hijyenik ve de uva ve uvb koruması içeriyor.
arkadaşım kozmetiklerde sağlık bakanlığı onayı mı var? bitkisel diye satılan zayıflama haplarını bile denetlemiyor sağlık bakanlığı sempatiksalakcinni bu kadar aşırı kötülemek normal deil bence..kullanmayın!!avon sağlık bakanlığından onaylı değilmiş bnde kullanırdım rimeli kirpiklerimi döktü şampuanı saçlarımı annemde bi maskesini almıştı yüzünü yaktı hiç bişeyinden hayır yok vede sağlık bakanlığından onaylıda değilmiş.. yabancı bi arkadaşım avon kullandığımı görünce nee bunlardanmı kullanıosun bizim orda işportada satılır kimse yüzüne bakmaz avonun dedii ona göre yani arkadaşlar ben uyarımı yapimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?