• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Avon lotus shield frizz control kullanan???

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
avonun yeni bakım ürünü çıkmış kızlar yüzde doksan üç oranında nemde bile elektriklenme ve kabarmayı engellıyormus tam aradığım ürün umarım gerçekten iyidir.kullanan varsa yorumlarınızı beklıyorum kzlar

Ben kullanmaya başladım. Daha 2. defa sürdüm saçlarıma ama sonuç son derece iyi. İlk kullanımda dahi gözle görünür bi pürüzsüzlük vardı, çok mutluyum valla böyle bi ürün olduğu için :) Banyodan çıkınca saçlarımı havluyla kurulayıp güzelce tarıyorum tekrar, hafif nemliyken uyguluyorum. Memnunum. Jöle, köpük falan da sürmüyorum artık. Böyle doğal daha güzel. Bu arada ürünün kokusu da çok güzel :) umarım sizin de saçlarınıza iyi gelir kaydirigubbakcemile5

Ben kullanmaya başladım. Daha 2. defa sürdüm saçlarıma ama sonuç son derece iyi. İlk kullanımda dahi gözle görünür bi pürüzsüzlük vardı, çok mutluyum valla böyle bi ürün olduğu için :) Banyodan çıkınca saçlarımı havluyla kurulayıp güzelce tarıyorum tekrar, hafif nemliyken uyguluyorum. Memnunum. Jöle, köpük falan da sürmüyorum artık. Böyle doğal daha güzel. Bu arada ürünün kokusu da çok güzel :) umarım sizin de saçlarınıza iyi gelir kaydirigubbakcemile5

peki senin saçın nasıldı yani kıvırcık mıydı kuru muydu flana

peki senin saçın nasıldı yani kıvırcık mıydı kuru muydu flana

Benim saçlarım dipten düz aşağı doğru kıvırcık ama aşırı bi kıvırcıklık yok. Sık dalga gibi. Ve saçlarım aşırı sık aynı zamanda kalçama geliyor (boyum 1.70) aşırı kabarıyordu ben çok sevdim :) Saçlarım kuru değil normaldi canm

benimde saçlarım çok kuru hafifde dalgalı yıkadıkdan sonra elektrklenme çok oluyodu büyük umutlarla numunesini kullandım sonuç hayal kırıklığı . çok yağlı hissi verdi zaten ertesi gün saçlarım yağdan kaşınmaya başladı bana göre bir ürün olmadığını anladım.

bende aldım saçlarım ince telli,uzun ve uçlara doğru hafif dalgalı.kullanınca yazarım kızlar tek endişem yağlandırmasıbilmiyorumkismile

kızlar bende aldım bu ürünü 2. kullanışım ve çok memnun kaldım.benim saçlarım dalgalı ve normalde çok kabarır ama şuanda saçım gayet şekilli duruyo hihoyyyt bence tek sorun ürünün çok küçük olması. geldiği zaman çok şaşırdım. 60 ml miş. ben gramına bakmamıştım ilk gördüğünüzde numune falan sanabilirsiniz sırnaşık şey

fiyatı 10 tl kızlar. ben de aldım şampuan + saç kremi + bakım losyonu geldiğinde şaşırdım minyatür gibi zaten ufacık şaşırdım :1shok: daha kullanmadım bi tavsiyede bulunamıcam ama avonun sitesinde yağlandırıyo diolar.

arkm aldı kıvrck kabark saçlrı var düzlştrmek mümkn değldi yapıosn daha kabrıodu kullndı düzlştrdiktn snra snra üstndn tkrar hafifdn geçtm hiç kbrmdı

ben hiç memnun kalmadım saçlarımı yeni yıkadım ve sürdüm elektriklenmesin diye ama yapış yapış pamuk şeker gibi yaptı ııyyy berbattı...

kızlar siparişim geldi sonunda ve kullandım , kardelen07ye kesinlikle katılıyorum beş para etmez bi ürün ,hiçbir etkisini görmedim ayrıca okadar küçük ki 2-3 kullanımlık falan özellikle saçınız gür ve kabaran bi saçsa boşuna denemeyin:olmaz:

Back