• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon little gold dress

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar. bu ayki avon katologundan bu parfümü sipariş vermeyi düşünüyorum ama yorumlarınıza ihtiyacım var. kullanan varmı aranızda ? nasıl bir kokudur acaba ?

Kullandığım en favori parfümüm kesinle.Hafif tatlı meyve kokuları seviyorsan kesinlikle tereddüt etme derim.Özellikle mandalina kokusu beni benden alıyır içindeki.Calvin'in in2you'su gibi kokuyor tıpatıp ve çok daha uygunu.Üstelik o edt iken little gold edp.

Kullandığım en favori parfümüm kesinle.Hafif tatlı meyve kokuları seviyorsan kesinlikle tereddüt etme derim.Özellikle mandalina kokusu beni benden alıyır içindeki.Calvin'in in2you'su gibi kokuyor tıpatıp ve çok daha uygunu.Üstelik o edt iken little gold edp.

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için. siparişini verdim parfümün. inşallah beğenirim

çok güzel bir mandalina kokusu geliyor sıkınca buna benzer bir parfüm zara black var ben şimdi onu almayı düşünüyorum :12:

Back