avon little black dress

var ben baylıyorum o parfümün kokusuna ablamda benden gördü oda kullanıyor şimdi zemuszemus
fakat bildiğin gibi her tende farklı kokabiliyor canım :sinifsinif:
bence denemelisin denemeden bilemezsin içinde uhte kalmasın kaydirigubbakcemile3

canim guzel bir kokusu var ama cok kalici oldugunu soyleyemem.unideyken kullaniyordum kaliciligindan memnun kalmadim ama guzel kokuyor

evet bende kullanıyorum,çok güzel her tarza uygun bi koku..bi de little white dress var ki.....

bu kokuya ta ortaokul zamanımdan beri bitiyorum..gerçekten çok hoş ve etkileyici

Çok güzel bi koku. Ben uzun yıllar kullandım.
Ah bide kalıcı olsa daha uzun yıllar kullanırdım.
:1no2:

Kesinlikle almalı ve denemelisin Ağustos kataloğunda indirimdeydi 2 alıyor ve bir parfüm fiyatı ödeme yapıp aldım..
Birini bitirdim şimdi ikinci şişeye geçtim ve çok memnunum:lepi:

Vanilyalı kokuları seviyorsan tavsiye ederim.
EDP formunda olduğu için Avon' un bir çok kokusundan daha kalıcı olduğunu söyleyebilirim tabiki diğerlerine kıyasla ama öyle saatlerce üzerinde kalmasını bekleme.

hiç kalıcı değil parana yazık .avonun en fiyasko parfümü sıkıyorsun uçuuyor

Benim yıllardır kullandığım bi parfüm,onunla bütünleştik,olmazsa olmazlarımdan,diğer arkadaşlarında dediği gibi kalıcı deil malesef ayrıca erkekleri etkileyen bi koku,erkek arkadaşlarım çok hoş koktuğumu söyler.Valla tavsiye ederim şekerler.

bu parfümü hiç kullanmadım ama bigün arkadaşlarım bize geldiğinde baktım arkadaşım çantasından çıkarıp sıkmaya başladı açıkçası çok kadınsı ve hoş bir koku olarak geldi bana kalıcılığı konusunda bir şey söyleyemicem çünkü kullanmadım ama kokusu gerçekten çok hoş..onada erkek arkadaşı hediye etmiş erkekler tarafındanda beğenilen bi yanı da var demek ki :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…