Vücut Kremleri Avon Lavanta Kokulu Banyo Köpüğü Kullandınız mı?

Vücut kremleri, losyonlar
  • Konu Sahibi nnehirr
ben kullanıyorum harika kokusu var tavsiye ederim canım....

• Konu Sahibi nnehirr
Ben lavanta denemedim ama Sweet candy diye birsey cıkmıs allahım cok güzel kokoyorrrr :) deneyin derim pişman olmazsınız..

• Konu Sahibi nnehirr
bende çoğunu kullandım hepsi çok güzel çoçuklar için olanınıda tavsiye ederim oğlumu yıkadıktan sonra mis gibi kokuyor üstelik diğer duş jellerine nazaran daha kalıcı çilekli olan çok ağır kokuyor yaban mersini harika ama

• Konu Sahibi nnehirr
bi avon satış temsilcisi olarak konusuyorum süper ya

• Konu Sahibi nnehirr
kızlar bende duş jeli almak istiyorum hangisi daha kalıcı ve güzel bana tavsiyede bulunabilirmisiniz

• Konu Sahibi nnehirr
ben lavantayı pek sevememdim

avon kopugun elmalısı cok hos kokuyor, çilek ve seftali de güzel. zambagı annemler cok sevdi
bide yeni yogurtlu cilek gibi kokan dus köpüğü cıkmıs o güzelmiş almadım ama almayı planlıyorum arkadaslarım anlata anlata bitiremedi

senses lerde turuncu (baharatımsı hos kokusu var bi farklı geldi) , sarı şişe olan(süper bişi cıkamıyorum banyodan suna bunu kullanıyuorum), yesil lagoon ve yeni cıkan acık pembe olan senselerin kokusu cok güzel..

bunları severek alıyorum, digerlerinin kokusunu begenmedim

• Konu Sahibi nnehirr
ben de çileklisinden aldım ama henüz kullanmak nasip olmadı

• Konu Sahibi nnehirr
bende lavantalısından aldım ilk kez kullanacağım,okul acılınca yurtta kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…